Lenovo LOQ 15IAX9 sıvı teması sonrası fan bozulur mu?

babapro9

Zeptopat
Daha fazla  
Lenovo LOQ 15IAX9 laptopumun num pad kısmına biraz şekerli çay döküldü dün akşam, şimdi birkaç tuşu sertleştiği için üfledim biraz daha açıldı tuşlar Lenovo'nun sitesinden bakım anladığım kadarıyla num padin altında fan var bir sıkıntı çıkar mı? Çok anlamıyorum laptoptan biri Lenovo'nun sitesinden benim yerime bir kez daha bakabilir mi? Ne varmış num padin altında?

Zamanla bozulabilir veya bozulmayabilir. Buna kimse net bir şey söyleyemez. Sıvı sızmış ve zamanla oksitlenme yapabilir. 2 arkadaşımın laptopuna kola döküldü ve ilk müdahaleyi ben yaptım. Su an hala çalışıyor ama yine zamana bağlı sıvı teması kaynaklı bozulabilir.

Cihazın üstünde herhangi bir hava girişi çıkışı yok. Klavye de gövdeye lehimli olduğu için lehimli plastik ve folyo katmanından aşağı su sızması çok zor bir ihtimal.

Cihazın üstünde herhangi bir hava girişi çıkışı yok. Klavye de gövdeye lehimli olduğu için lehimli plastik ve folyo katmanından aşağı su sızması çok zor bir ihtimal.

Çok teşekkürler hocam.

Zamanla bozulabilir veya bozulmayabilir. Buna kimse net bir şey söyleyemez. Sıvı sızmış ve zamanla oksitlenme yapabilir. 2 arkadaşımın laptopuna kola döküldü ve ilk müdahaleyi ben yaptım. Su an hala çalışıyor ama yine zamana bağlı sıvı teması kaynaklı bozulabilir.

Sana göre sıvının kesin sızdığını söyleyebilir miyiz yani?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı