Lenovo LOQ 15IAX9'ı alınır mı?

cancka

Picopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4080 - i9 13900HX - 32GB - Acer Predator Helios 16
Meslek
Müzisyen
Selamlar,

Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24 GB 512 GB SSD RTX 3050 FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar 83GS0099TR.

Bu cihaz bu fiyata alınır mı? Bu fiyat bandına daha cazip bir ürün var mıdır?

Kullanım amacı okul için olacak, tabii okul bir yerde bahane oluyor genelde ama şöyle ki almışken uzun ömürlü bir şey olsun istiyoruz. Bir arkadaşımın kızı için alacağız (gıda mühendisliği imiş ahım şahım bir program kullanacaklarını sanmıyorum 😁 bizimki biraz da şey hesabı, iki beden büyük alalım seneye de giyeriz), önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, aynısının 4050 hali var.

Selamlar,

Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24 GB 512 GB SSD RTX 3050 FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar 83GS0099TR.

Kullanım amacı okul için olacak, tabii okul bir yerde bahane oluyor genelde ama şöyle ki almışken uzun ömürlü bir şey olsun istiyoruz. Bir arkadaşımın kızı için alacağız (gıda mühendisliği imiş ahım şahım bir program kullanacaklarını sanmıyorum 😁 bizimki biraz da şey hesabı, iki beden büyük alalım seneye de giyeriz), önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Bu laptop alınmaz üstadım, 30 bin tlye göre çok kazık, ama okul için oyuncu laptopu alınmaz komple, şarjları çok dayanmaz okulda.

Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata alınmaz max bütçe nedir yardımcı olalım.

25-30 bütçemiz, bu paraya değecek bir cihaz değilse başka ne tercih edebiliriz, birde şarjı uzun gitmez demişsiniz hocam bende de güçlü bir cihaz var tabii ister istemez devamlı şarjda kullanıyorum. Okul için başka ne önerebilirsiniz? Yani aslında bana şu şekilde öneri sağlarsanız daha iyi seçim yapabiliriz çünkü bende arkadaşıma gösteriyorum beraber seçiyoruz.

Örneğin;

Şu cihazı seçerseniz şarjı uzun gider ama performans olarak diğerlerinden biraz geride kalır.

Bu cihazı seçerseniz şarjı daha az gider ama performans yüksek olur.

Gibi.

Alınmaz, aynısının 4050 hali var.
Evet ekran kartı daha iyi ama RAM biraz düşük geldi bunda performans olarak her türlü üstündür değil mi attığınız?

İlginiz için teşekkürler bu arada.

Evet ekran kartı daha iyi ama RAM biraz düşük geldi bunda performans olarak her türlü üstündür değil mi attığınız?
RAM takviyesi şart tabii ki.

Arkadaşlar bu ayarlarda ekran boyutu 14 inch olan öneriniz var mıdır?

Yeni konular

Geri
Yukarı