Lenovo LOQ 15IRX9 i7 13. 4060 alınır mı?

Şu an 9. Sınıfsın üniversiteye de götürmeyi düşünüyorsun. Bence masaüstü toplayıp üniversiteye geçerken satmak, sonrasında laptop daha mantıklı.
Ama yok laptop alacağım dersen bence o loqu alma, çok pahalı. Rtx 4070 victus ve loq atıldı yukarıda ikisinden birisini alabilirsin. Ama loqlar pil ömrü olarak çok zayıf, aklında bulunsun

Hocam kafam karıştı FreeDOS'lu alsam orijinal Windows'u ben kaça kurarım.

Ücretsiz de kullanabilirsin Windows'u sadece sağ altta Windows'u etkinleştirin yazar ondan rahatsız olursan da kaldırma yöntemleri var. Yok illa aktif olması lazım ücretsiz versiyon kullanmak istemiyorum diyorsan internetten Windows 11 key alabilirsin. 50 100TL arası bir şeydir. Yani ya hiçbir şey ödemeden ücretsiz kullanabilirsin ya da anahtar kodu alıp ücretsiz kurduktan sonra etkinleştirebilirsin.

Hocam kafam karıştı FreeDOS'lu alsam orijinal Windows'u ben kaça kurarım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an 9. sınıfsın üniversiteye de götürmeyi düşünüyorsun. Bence masaüstü toplayıp üniversiteye geçerken satmak, sonrasında laptop daha mantıklı.
Ama yok laptop alacağım dersen bence o LOQ'u alma, çok pahalı. RTX 4070 Victus ve LOQ atıldı yukarıda ikisinden birisini alabilirsin. Ama LOQ'lar pil ömrü olarak çok zayıf, aklında bulunsun.

Bence de masaüstü 9. sınıfta daha mantıklı olur çok daha güçlü bir şey toplarsın.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı