Kendim çok anlamam ancak iyi gibi geldi bana. Bütçe 30-40 bin arası ama daha iyisi var derseniz 45'e kadar sıkıntı olmaz. LoL AOE gibi oyunlar ve dersleri için ağır olmayan uygulamalar falan kullanacak. (ilk tercihleri Vatan'da bulunması, ayrıca ürünü arkadaşım için bakıyorum soru olursa geri dönüşüm gecikebilir)
Kendim çok anlamam ancak iyi gibi geldi bana. Bütçe 30-40 bin arası ama daha iyisi var derseniz 45'e kadar sıkıntı olmaz. LoL AOE gibi oyunlar ve dersleri için ağır olmayan uygulamalar falan kullanacak. (ilk tercihleri Vatan'da bulunması, ayrıca ürünü arkadaşım için bakıyorum soru olursa geri dönüşüm gecikebilir)
Direkt aynı ürün bende var, bir sorun yaşamadım bugüne kadar memnunum. Ama arkadaşların dediği gibi bana iyi cihazın denk gelmiş olması kronik ihtimalini sıfırlamıyor.
LOQ'un yeni serilerde anakart sorununu çözdüğü söyleniyor ve tahmin ediliyor fakat risk almaya gerek yok. Zaten çok ağır işlerle uğraşmayacaksanız 4050 ekran kartı yeter de artar. Şöyle kalite abidesi bir model alın geçin:
ASUS TUF GAMING F16 FX607VU-RL143 INTEL I5-210H 16GB 512GB 6GB RTX4050 16.0" FHD+ 144Hz FREEDOS ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Notebook / Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Amazon.com.tr bu var yeni çıkmış olarak anakart sorunu düzelmiştir diye tahmin ediyoruz iç tasarım değişmiş yine de Murat hocamın attığı GameGaraj daha iyi onu alın.