Lenovo LOQ fanları kontrol edilmiyor, hoparlör sesi az geliyor ve klavye sesi kapanmıyor

Metm0sby

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi sosyaller. LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR Fiyatı, Yorumları - Trendyol linkteki cihazı aldım ve gayet güzel fakat 3 sorunum var.
1- Vantage yazılımından fanları manuel olarak kontrol edemiyorum.
2- hoparlör sesi az geliyor gibi.
3- yazı yazarken klavyeden gelen yazma sesini kapatamıyorum.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

1- Özel kipten ayarlayabilirsin. Direkt olarak fanların hızını değil CPU ve GPU'nun geldiği sıcaklığa göre fan hızı atıyorsun. 42 dereceden başlıyor.
2- Microsoft Store'da Nahimic'i indir.
3- Neredeyse 1 aydır kullanıyorum bu klavye sesini ilk defa senden duydum.

Evet hocam.

Hocam dediklerinizi yapacağım akşam. Klavyeden yazı yazarken telefondaki klavye sesi gibi ses çıkıyor nereden kapatılacağını da bulamadım vallahi.

Vallahi ben de ilk defa senden duydum haha ayarlara gir oradan biraz kurcala bulursun, yanımda olsa ben bakım söylerdim ancak anca akşama cihazın yanına gidebilirim.

Bu arada ses seviyesi bana yeterli sana yeterli gelmeyebilir o kişiden kişiye değişir, bana yeterli geliyor çünkü, Nahimic'i de kurarsan daha iyi olur. Ben dB ölçen uygulamalarla test ettim 65-80 arasıydi ortalama 75 falan. Bence yeterli seviyede, nahimic kurulu değilken test etmediğim için aradaki farkı bilmiyorum.

Bu arada ses seviyesi bana yeterli sana yeterli gelmeyebilir o kişiden kişiye değişir, bana yeterli geliyor çünkü, Nahimic'i de kurarsan daha iyi olur. Ben dB ölçen uygulamalarla test ettim 65-80 arasıydi ortalama 75 falan. Bence yeterli seviyede, nahimic kurulu değilken test etmediğim için aradaki farkı bilmiyorum.
Hocam açıkçası ben Nitro 5 kullanıyorum bu cihazı kardeşime aldım kıyas yapınca daha az gibi geldi ama Nahimic'i yükleyip tekrar bakacağım.

Hocam açıkçası ben Nitro 5 kullanıyorum bu cihazı kardeşime aldım kıyas yapınca daha az gibi geldi ama Nahimic'i yükleyip tekrar bakacağım.

HP Victus 15e göre de az dediğim gibi açık alanda belki yetersiz gelebilir ama kapalı alanda yeterli, ortalığı kaldırmak isterse harici alması daha mantıklı :D

Sıcaklık kıyaslaması yaptınız mı?

HP Victus 15e göre de az dediğim gibi açık alanda belki yetersiz gelebilir ama kapalı alanda yeterli, ortalığı kaldırmak isterse harici alması daha mantıklı :D

Sıcaklık kıyaslaması yaptınız mı?
Hocam çok serin cihaz Nitro 5'e göre çok net. Gerçekten bayıldım sıcaklık değerlerine.

Yeni konular

Geri
Yukarı