Lenovo LOQ R7 laptop alınır mı?

Hocam yaklaşık 1 saat önce bu modeli görüp fiyatının 4060lı bu işlemcili bir pcye göre ciddi anlamda çok uygun olduğunu düşünüp direkt satın aldım, aynı ilan aynı ürün muhtemelen teşhir ürünü kılcal çizikleri vardır fakat hiç sorun değil çünkü ikinci elden bile uygun. Muhtemelen 1 adet vardı elinde ve stoğu kapandı şuan. Merak ettiğim için girip forumda aradım ve mesajını gördüm gerçekten çok ilginç bir tesadüf şoktayım şuan 😀

Yaklaşık 2 ay önce Asus Rog Zephyrus M16 2021 cihazı aldım ikinci el fakat performansını 3050Tİ sebebi ile az bulduğum için bunu görünce kaçırmadım. Tek şüphelendiğim ve beni tedirgin eden şey ağırlığı ve büyüklüğü, benimkine göre daha kaba. Ama özellik olarak çok çok üstünde. Kendi laptopum ile kıyaslayacağım, eğer ağırlığı ve kalınlığını fazla bulursam ve kıyasta başarısız görürsem benim kullanım tarzıma göre, almak istersen yardımcı olurum bilgin olsun. Tesadüfe bak ya inanılmaz gerçekten.

Hocam yaklaşık 1 saat önce bu modeli görüp fiyatının 4060'lı bu işlemcili bir PC'ye göre ciddi anlamda çok uygun olduğunu düşünüp direkt satın aldım, aynı ilan aynı ürün muhtemelen teşhir ürünü kılcal çizikleri vardır fakat hiç sorun değil çünkü ikinci elden bile uygun. Muhtemelen 1 adet vardı elinde ve stoku kapandı şu an. Merak ettiğim için girip forumda aradım ve mesajını gördüm gerçekten çok ilginç bir tesadüf şoktayım şu an 😀

Yaklaşık 2 ay önce ASUS ROG Zephyrus M16 2021 cihazı aldım ikinci el fakat performansını 3050 Ti sebebi ile az bulduğum için bunu görünce kaçırmadım. Tek şüphelendiğim ve beni tedirgin eden şey ağırlığı ve büyüklüğü, benimkine göre daha kaba. Ama özellik olarak çok çok üstünde. Kendi laptopum ile kıyaslayacağım, eğer ağırlığı ve kalınlığını fazla bulursam ve kıyasta başarısız görürsem benim kullanım tarzıma göre, almak istersen yardımcı olurum bilgin olsun. Tesadüfe bak ya inanılmaz gerçekten.

Kaça aldınız şu an gözükmüyor da. 😅

27984 TL KDV kargo dahil, bence harika bir fiyat. Outlet teşhir ürünü demiş 1-2 kılcal çiziğe ve bir iki ölü piksele kadar okey olabilirim fakat fazlası olursa iade ederim muhtemelen. Satıcı ile görüştüm fiyatta hata yok göndereceklermiş.

27984 TL KDV kargo dahil, bence harika bir fiyat. Outlet teşhir ürünü demiş 1-2 kılcal çiziğe ve bir iki ölü piksele kadar okey olabilirim fakat fazlası olursa iade ederim muhtemelen. Satıcı ile görüştüm fiyatta hata yok göndereceklermiş.

Umarım çok sıkıntı yaşamazsınız. Büyük cesaret bence outlet PC almak.

Faturadan itibaren 2 sene garantisi başlayacak resmi yani o tarafta problem yok. Bir iki çizik dışında bir hata olacağını düşünmüyorum onlarda da çok okeyim çünkü mevcut Zephyrus modelimi 2 ay önce yine ikinci el bilgisayarcımdan aynı fiyata aldım onda da ufak tefek deformeler var ve garantisi 3 ay kaldı. Aynı fiyata aldığım iki PC arasındaki fark gerçekten şaşırtıcı. Tabi ki farklı kulvarlar orası ayrı.

Muhtemelen ekran çözünürlük parlaklık ve boyut/ağırlık konularında ciddi geri düşeceğim bu laptopta ama yaşayacağım performans artışına değer. Umarım ısınma sorunu yaşamam tekrar çünkü Zephyrus ciddi ısınıyordu işlemciden.

2021 ROG Zephyrus M16 | Dizüstü Bilgisayar | ROG Türkiye (Mevcut PC'im soldaki model)

Faturadan itibaren 2 sene garantisi başlayacak resmi yani o tarafta problem yok. Bir iki çizik dışında bir hata olacağını düşünmüyorum onlarda da çok okeyim çünkü mevcut Zephyrus modelimi 2 ay önce yine ikinci el bilgisayarcımdan aynı fiyata aldım onda da ufak tefek deformeler var ve garantisi 3 ay kaldı. Aynı fiyata aldığım iki PC arasındaki fark gerçekten şaşırtıcı. Tabii ki farklı kulvarlar orası ayrı.

Muhtemelen ekran çözünürlük parlaklık ve boyut/ağırlık konularında ciddi geri düşeceğim bu laptopta ama yaşayacağım performans artışına değer. Umarım ısınma sorunu yaşamam tekrar çünkü Zephyrus ciddi ısınıyordu işlemciden.

2021 ROG Zephyrus M16 | Dizüstü Bilgisayar | ROG Türkiye (mevcut PC'm soldaki model)

QHD+dan FHD'ye düşmek bende ciddi etkiler bırakıyor, sizi endişelendir miyim ama 😄 diğer saydıklarınız kolay alışılabilir şeyler bence.

Ben bu boyutta bir ekranda çok farkedeceğini zannetmiyorum ya. Dekstop'ım 27 inç 2K çözünürlüğe sahip, boyuta vurduğumuzda zaten aynı yoğunluk olmuyor mu benim alışık olduğumla. Yani kendimi mi avutuyorum bilmiyorum ama 😀 Parlaklık değeri önemli, umarım gündüzleri problem yaratacak bir ekranı yoktur. Ekran konusunda zaten fark yaşayacağım aşikar ama gelsin bir yan yana bakacağım. Karar verip kendiminkini seçersem satarım belki arkadaşa LOQ'u 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı