Merhaba bende aşağı yukarı aynı durumdayım.
Yüklüyor…
www.hepsiburada.com
Bu 2'si arasında kaldım. Sizce?
Tek sorun ikisi degil. Ofis laptopu tipi sogutma kullaniyor ve sicak havayi ekrana ufluyor. Ekrani sararma sorunlu bu yuzden.Acer Nitro V15 ısınan bir seri. Ekran kartı watt değerleri düşük. Lenovo LOQ daha mantıklı tabii. Bütçe nedir?
RTX 3050 gibi ekran kartına 60 watt koymak nedir zaten kötü performans verebilen bir ekran kartı üstüne Watt'ını düşürerek daha güçsüz olmasını sağlamışlar. RTX 4050 olanı alın Acer olan laptopun yüzüne bakmayın bile.
Acer olanda 4050 var ve 60W olan o zaten? Ama 4050 alın demişsiniz. Nasıl olacak o.
nasıl bir soğutma olayına bakmam lazım peki neye dikkat etmem lazım??? biraz onu araştırayım ve ben aslında burada biri ram yüksek ama 3050 diğer 16 4050 olması kafamı karıstırmıstı ama soylediklerinizden sonra baya karıştımTek sorun ikisi degil. Ofis laptopu tipi sogutma kullaniyor ve sicak havayi ekrana ufluyor. Ekrani sararma sorunlu bu yuzden.
Bütçe çıkarsa alın.nasıl bir soğutma olayına bakmam lazım peki neye dikkat etmem lazım??? biraz onu araştırayım ve ben aslında burada biri ram yüksek ama 3050 diğer 16 4050 olması kafamı karıstırmıstı ama soylediklerinizden sonra baya karıştım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.