Çözüldü Lenovo LOQ'a Windows kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Yeni laptopu aldim açtım güc duğmesine bastigimda kendini tekrarliyan bir ekran var. Kurulum ile ilgili hiçbir şey yok. Köydeyim bilgisayardan anlayan da yok.
Görsel bu sekilde:

17396059712806771798772998124614.jpg

17396059933741743239720295204791.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamam ama o ekrani gecemiyorum ki Google'dan yüklemem gerekenleri yükleyeyim ve kurulum icin extra bir flash tarzi bir şey elimde yok, şart mı?

Tabii ki, USB'ye Windows 11 ISO dosyasını yazmanız gerekli başka bir bilgisayardan ondan sonra boot menüsünden USB belleği seçip kuruluma başlayacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göz atabilirsiniz, sıfırdan Windows kurmanız gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamam ama o ekrani gecemiyorum ki googleden yüklemem gerekenleri yükliyim ve kurulum icin extra bi flaş tarzi birsey elimde yok , şart mı

Aynı laptop geçen ay elime geçti. Usb takar takmaz format başlamıştı. Hatta aynısından haftaya tekrar geliyor onada işletim sistemi kurulacak. Etrafımda satın alan arkadaşlar direkt benim adresime göndertiyor.
20250104_120436.jpg

Kurulum için önceden hazırladığınız usb şart tabi. Hiç bir şey olmadan kurulum başlatamazsınız.

Tamam ama o ekrani gecemiyorum ki Google'dan yüklemem gerekenleri yükleyeyim ve kurulum icin extra bir flash tarzi bir şey elimde yok, şart mı?

Tabii ki, USB'ye Windows 11 ISO dosyasını yazmanız gerekli başka bir bilgisayardan ondan sonra boot menüsünden USB belleği seçip kuruluma başlayacaksınız.

Çözüm
Aynı laptop geçen ay elime geçti. Usb takar takmaz format başlamıştı. Hatta aynısından haftaya tekrar geliyor onada işletim sistemi kurulacak. Etrafımda satın alan arkadaşlar direkt benim adresime göndertiyor.
Eki Görüntüle 2424229

Kurulum için önceden hazırladığınız usb şart tabi. Hiç bir şey olmadan kurulum başlatamazsınıx

Eki Görüntüle 2424229

Kurulum için önceden hazırladığınız usb şart tabi. Hiç bir şey olmadan kurulum başlatamazsınız.
Oncelikle tesekurler ama yasadigim yerde bilgisayardan anlayan bir insan kulu yok. Onun icin bu Usbye nasil ulasabilirim bi yerden aliniyormu veya sehire gidip bilgisayarcidan mi almam gerekiyor

Bunu herhangi Usbeye kendim yükliyebilirmiyim yani öyleyse bunun icin yardimci olucak bi youtube video linki atarmisin

Bu video size yardımcı olacaktır.

Oncelikle teşekkürler ama yasadigim yerde bilgisayardan anlayan bir insan kulu yok. Onun icin bu USB'ye nasıl ulasabilirim bir yerden aliniyor mu veya şehre gidip bilgisayarcidan mi almam gerekiyor.

Bilgisayarcı varsa gidin sorun onda varsa ondan alın veya nereden alabileceğinizi sorun o size yardımcı olur.

Bu video size yardımcı olacaktır.

Bilgisayarcı varsa gidin sorun onda varsa ondan alın veya nereden alabileceğinizi sorun o size yardımcı olur.
W
Eki Görüntüle 2424229

Windows lisanli 11 + Winrar + ofis uygulamalari için bana 700 tl fiyat söyledi bilgisayarcı merakimdan soruyorum bu işin hakkı ne

W

Windows lisanli 11 + Winrar + ofis uygulamalari için bana 700 tl fiyat söyledi bilgisayarcı merakimdan soruyorum bu işin hakkı ne
Windows 11 pro lisansı :75₺.
Winrar: bedava.
Office 365: yıllık 75₺. (Bilgisayarcının orjinal kurulum yapacağından emin değilim. Çünkü yıllık diye belirtmemiş. Bu durumda bunada bedava diyebiliriz.)

Bence bu kurulumun hakkı maksimum 400₺'dir. Hani dükkan giderleri v.s açısından bakacak olursak diye 400 diyorum. Onun haricinde adam istediği fiyatı vermekte tabiyki özgürdür onu eleştirmem.

Yeni konular

Geri
Yukarı