gokaytemizel Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 469 21 Aralık 2020 #1 300 Liradan 130 TL'ye düşen indirimde bir ürün gördüm. Lenovo LP1 Livepods ismi. Bu ürün nasıldır alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
300 Liradan 130 TL'ye düşen indirimde bir ürün gördüm. Lenovo LP1 Livepods ismi. Bu ürün nasıldır alınır mı? Şimdiden teşekkürler.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #2 300 liralık bir ürün değil zaten. 160 TL civarlarındaydı hep şu an 130 Tl.
ahmetfaruk1326 Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 164 21 Aralık 2020 #3 gokaytemizel dedi: 300 Liradan 130 TL'ye düşen indirimde bir ürün gördüm. Lenovo LP1 Livepods ismi. Bu ürün nasıldır alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık alacaksanız QCY T7 veya T5 öneririm onun dışında Enes özen ve buğra akpınar kanallarına bakabilirsiniz incelemeleri bulunmaktadır
gokaytemizel dedi: 300 Liradan 130 TL'ye düşen indirimde bir ürün gördüm. Lenovo LP1 Livepods ismi. Bu ürün nasıldır alınır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık alacaksanız QCY T7 veya T5 öneririm onun dışında Enes özen ve buğra akpınar kanallarına bakabilirsiniz incelemeleri bulunmaktadır
gokaytemizel Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 469 21 Aralık 2020 #4 Alınabilir mi peki? Almaya değer mi? Kimse bilmiyor mu? Son düzenleme: 21 Aralık 2020
C cleancoder Megapat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 677 8 Ocak 2021 #5 gokaytemizel dedi: Alınabilir mi peki? Almaya değer mi? Kimse bilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... 137 TL suan hocam, alinabilir yani cok yuksek fiyatli bir urun degil. Xiaomi Airdots'la ayni fiyattalar sanirim. Bence Airdots'a gore daha modern, kibar ve kullanisli duruyor, ozellik olarak da birbirlerine cok yakinlar. Xiaomi Redmi AirDots S - Lenovo LivePods LP1 Karşılaştırması - Epey Epey - Xiaomi Redmi AirDots S - Lenovo LivePods LP1 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
gokaytemizel dedi: Alınabilir mi peki? Almaya değer mi? Kimse bilmiyor mu? Genişletmek için tıkla... 137 TL suan hocam, alinabilir yani cok yuksek fiyatli bir urun degil. Xiaomi Airdots'la ayni fiyattalar sanirim. Bence Airdots'a gore daha modern, kibar ve kullanisli duruyor, ozellik olarak da birbirlerine cok yakinlar. Xiaomi Redmi AirDots S - Lenovo LivePods LP1 Karşılaştırması - Epey Epey - Xiaomi Redmi AirDots S - Lenovo LivePods LP1 özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com