Lenovo marka RTX 3070 alınır mı?

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
İlanlara bakıyordum ekran kartı almak için fakat uygun fiyata bir kart gördüm 2 3 gündür gözüme çarpıyor. Lenovo markanın RTX 3070 ekran kartı. Fiyatı 9.000 TL 2.el bir kart. Bu markanın ekran kartı ürettiğini ilk kez gördüm, Deneyimlemiş arkadaşlar var mı? alınır mı? O fiyata başka model 3070 yok ( iChill, Gainward, Zotac ) dışında.

1760786289153.png

Furmark testi:

1760786306357.png

10 dakika boyunca ortalama 175 FPS alırken fotoğrafta 158 FPS olması ve testin 1284x1005 olması şüphelendirirdi beni alacak olsam. Düzgür bir test isterdim.
Hocam kişiden değil bir bilgisayarcıdan alacağım. Gittiğim zaman yeniden yeni testler yapacağım orada. Eğer bunu alırsam yani, Ek olarak Lenovo markasından şüpheliyim bende.

Hocam kişiden değil bir bilgisayarcıdan alacağım. Gittiğim zaman yeniden yeni testler yapacağım orada. Eğer bunu alırsam yani, ek olarak Lenovo markasından şüpheliyim bende.

Marka olarak laptoptan tablete birçok üretimi var, o konuda bir sorun olacağını sanmam. Sıcaklık ve FPS değerleri güzelse, fiyatı da alınabilir seviyedeyse alırdım.

Marka olarak laptoptan tablete birçok üretimi var, o konuda bir sorun olacağını sanmam. Sıcaklık ve FPS değerleri güzelse, fiyatı da alınabilir seviyedeyse alırdım.

Anladım hocam. Peki Zotac, Gainward, ichill, Lenovo, Gigabyte. Bu markalar da alabileceğim kartlar var RTX 3070. sıcaklık değerleri de hepsinin iyi olduğunu düşünürsek yine de Lenovo'u mu tercih ederdiniz? ( Zotac, Lenovo Dual fan, diğerleri Twin )

Soğutmaları ve segmentleri aynıysa Zotac tercih ederdim.
1760787161878.png

Bunun markası Gigabyte hocam bu aşağıda kalmış görmemişim rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen bu konular da titizim biraz :D Bu sonuçlar iyi midir sizce?

Eki Görüntüle 2589726

Bunun markası Gigabyte hocam bu aşağıda kalmış görmemişim rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen bu konular da titizim biraz :D bu sonuçlar iyi midir sizce?

Aldığı FPS fazla yüksek, bunun dışında yüksek fan hızında olmasına rağmen 78 dereceye çıkmış, daha serin bir model varsa onu alırdım. Ayrıca dediğim gibi, FurMark 2 için 1080P'de 3070 ile 147 FPS pek normal değil. Ben 3060 Ti ile 90 FPS civarı alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı