Yetkili servisi aradım, mouse tamirimiz yok Beko'yla iletişime geçin denildi. Beko'yu arayıp onların tedarikçiyle iletişime geçilmesi gerektiğini söyledim. Yetkili servisin dediğine göre yenisiyle değişiyorlar veya iade ediyorlarmış. Normalde uğraşmazdım ama 8 yıllık everest marka farem bile bozulmaz iken bu mouse hemen bozulunca uğraşmak istedim. Tekeri çalışmıyor daha 1 sene olmadan bozuldu tekeri. Ayrıca mouse sürekli kopup tekrar bağlanıyor, her bilgisayarda denedim ara sıra gidiyor keyfi gelince geri geliyor.Lenovo ürünlerinin garantisine BDH bilişim servisi bakıyor.
Yaşadığınız şehirdeki BDH bilişim şubelerine giderek mouse'ı garantiye yollayabilirsiniz.
Yaşadığınız şehirde BDH bilişim şubesi yoksa İstanbul şubesine, anlaşmalı kargoyla ücretsiz gönderebilirsiniz.
Ama bana soracak olursanız bir mouse için uğraşmanıza gerek yok. Bekoya iade etmeyi deneyebilirsiniz.
Elektronik biraz da şans işi maalesef. Evet muhtemelen yenisiyle değiştirirler. İlinizde şubesi varsa direkt elden verebilirsiniz, yoksa İstanbul şubesine anlaşmalı kargoyla yollayın.Yetkili servisi aradım, mouse tamirimiz yok Beko'yla iletişime geçin denildi. Beko'yu arayıp onların tedarikçiyle iletişime geçilmesi gerektiğini söyledim. Yetkili servisin dediğine göre yenisiyle değişiyorlar veya iade ediyorlarmış. Normalde uğraşmazdım ama 8 yıllık everest marka farem bile bozulmaz iken bu mouse hemen bozulunca uğraşmak istedim. Tekeri çalışmıyor daha 1 sene olmadan bozuldu tekeri. Ayrıca mouse sürekli kopup tekrar bağlanıyor, her bilgisayarda denedim ara sıra gidiyor keyfi gelince geri geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.