Lenovo P2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kulaklık konusunda ki yorumları okudum. O önemli değil o kadar. Bana telefonun sıkıntı çıkarmaması yeterli. Benim ihtiyaclarimi rahatlıkla karşılar mı?
Asphalt 8'i ne kadar süre oynadınız? Oynarken ne kadar sarj gitti ve ısınma hissettiniz mi?

Pil konusunda hiç sıkıntı yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Snapdragon 625 Clash royale gibi oyunlarda kesinlikle harika performans verir fakat Asphalt ve Mortal Kombat tarzı oyunları cihazı deneme fırsatı bulamadığım için yorum yapamayacağım. Fakat Snapdragon 625'in internette bol bol karşılaştırma videoları var oradan bilgi edinebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma hissetmedim. Art arda 3-4 yarış yaptım.
Zenfone 3 ile karşılaştırınca hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih ettik zaten. Ben P2 tercih ettim, bataryası için. Kamera olarak Zenfone 3 çok daha önde. Sık sık fotoğraf ve video çekip bunların gerçekten güzel ve net çıkmasını, yakınlaştırınca net kalmasını istiyorsanız bu telefon size göre değil.

Çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim fakat bazen de gerekiyor. P2 uzmez sanırım beni. Ama zenfone 3 de kafamı karıştırıyor.

Edit: Android 8.0 sürümünü Zenfone 3 alacakmış fakat P2 (tartışmalı) yazıyordu. Hadi şimdi oldu mu bu

Alınır. Ama kamera pek şahane değil, ama iş görür. Batarya mutlaka 2 günü çıkarmalı benzeri fetişiniz var ise tartışmasız P2. Boyutu sorun olmasa size Mi Max 2 önerirdim.
Moto Z Play, Zenfone 3, LG G5, Mi 5S bakabilirsiniz. Ama batarya tek etken ise tartışmasız P2.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…