Lenovo P2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyice kafamı karıştırdığın için teşekkürler <3 İthalatçı garantili gözümü korkutuyor. Huawei olabilir ama P2 veya Zenfone önermiyorsan. Bakalım ne olacak sonumuz
Edit: O fiyat beni aşar. Fiyatına bakmamistim. 1500 lira benim bütçem

İyice kafamı karıştırdığın için teşekkürler <3 İthalatçı garantili gözümü korkutuyor. Huawei olabilir ama P2 veya Zenfone önermiyorsan. Bakalım ne olacak sonumuz
Xiaomi'yi yakında Türkiye'ye getireceklerini duydum. İthalatçı garantili istemiyorsan saygı duyarım. Zaten benimde LG G2 telefonum bozulmuştu. İthalatçı garantili olduğu için pek ilgilenmemişlerdi. Samsung A serisi 2017 modellerine de bakabilirsin.

Türkiye'ye gelene kadar ohooo. Geldiğinde aynı fiyat olmaz zaten. KDV falan fiyat katlanır. G2 kullanıyorum suanda fakat sarj ve ısınma sorunu çok canımı sıkıyor. Ekran değişiminden sonra eski şeyini vermiyor artık. Telefon değiştirme zamanım geldi. Ama işte kafama yatan telefonları da elendirdin Samsung A serisi hmm.. Bilemiyorum.

LG artık telefon işinde baya geriledi bence. J7 2016 da şarj muhteşem. Ekran süresi minimum 6-7 saat , maksimum 10-12 saat civarı. Isınma vs hiçbir şey yok. Ama J serisi bir alt segment. A 2017 serisi senin için daha iyi olur. Epey.com sitesinden de özelliklerine ve pil sürelerine bakabilirsin.

GR5 2017 hakkında ne düşünüyorsun?

Sizi hiç yarı yolda bırakmamasıyla parasını hak etmesi farklı şeyler. P1 sıkıntılıydı diye P2 alma diyen var. P2 şu an dünyada da popüler bir telefon ve kronik sorunu falan yok. Daha komiği J7'nin şarjı daha uzun gidiyor denmesi. En basitinden gerçek kullanıcı deneyimine göre J7'nin 3G konuşma süresi 23 saatken P2'nin 79 saat. ZF 3 düşünebilirsin. Ama J7 falan gereksiz. Bunu ben de bilirim, @Barış Tolon da bilir.

P2 alıyorum ya yeter Umarım hayal kırıklığına uğramam.

Edit: ZF3 mü P2 mi son kez?
@Nazım Paşa @Barış Tolon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…