Lenovo P2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi hiç yarı yolda bırakmamasıyla parasını hak etmesi farklı şeyler. P1 sıkıntılıydı diye P2 alma diyen var. P2 şu an dünyada da popüler bir telefon ve kronik sorunu falan yok. Daha komiği J7'nin şarjı daha uzun gidiyor denmesi. En basitinden gerçek kullanıcı deneyimine göre J7'nin 3G konuşma süresi 23 saatken P2'nin 79 saat. ZF 3 düşünebilirsin. Ama J7 falan gereksiz. Bunu ben de bilirim, @Barış Tolon da bilir.
Lenovonun 3 modelini kullandım ve 3üde sıkıntılıydı. P2'nin de sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı belli değil. Ben P1 ile J7'nin bataryasını karşılaştırdım. P2 ile değil dikkatini çekerim. Ikisinide kullandığım için ekran kullanım süreleriyle karşılaştırdım. Ben deneyimlerime göre arkadaşa almamasını önerdim. Yine de kendisi bilir. Ona karışmıyoruz.

Uyarayım, kamerası normalde iyiyken geceleri zoom yaptığında kötü oluyor. Gündüz çekimlerindeyse iyi.
Gündüz çekimi iyiyse sıkıntı yok. Gece zaten fotoğraf cekmiyorum. Genel olarak çok ahım sahim fotoğraf çektiğim olmaz. Bana sosyal medya ve oyunlarda uzun süreli sarj ve ısınma problemi yaratmasin yeterli.

P1 üzerinden eleştiriyorsunuz hala. P2 sıkıntılı bir telefon falan değil. P1'in 3G konuşma süresi 44 saat, J7'nin 23 saat. Ya siz yanlış ölçtünüz ya da yanlış hatırlıyorsunuz.
Zaten P1 Snapdragon 615 kullanıyor yani bu dediğimiz telefonların fersah fersah gerisinde.

Lenovonun 3 modelini kullandım ve 3üde sıkıntılıydı. P2'nin de sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı belli değil. Ben P1 ile J7'nin bataryasını karşılaştırdım. P2 ile değil dikkatini çekerim. Ikisinide kullandığım için ekran kullanım süreleriyle karşılaştırdım. Ben deneyimlerime göre arkadaşa almamasını önerdim. Yine de kendisi bilir. Ona karışmıyoruz.
Hayırlısı diyelim :)

P1 üzerinden eleştiriyorsunuz hala. P2 sıkıntılı bir telefon falan değil. P1'in 3G konuşma süresi 44 saat, J7'nin 23 saat. Ya siz yanlış ölçtünüz ya da yanlış hatırlıyorsunuz.
P2 kullanmadığım için P1 üzerinden konuşuyorum. Alt modeli sıkıntılıydı. Üst modeli olabilir ya da olmayabilir. Ayrıca cihazları 3G konuşma süresi üzerinden değil ekran süresinden karşılaştırdım. P1 maksimum 8-9 saat alırken J7 12 saate kadar dayandı. P2'nin sorunu olamayabilir ama fikrime de saygı göstermelisin.

Huawei GR5 2017 al gitsin be kardeşim bak ben tüm telefonları kullanmış test etmiş biriyim bak P9 lite 2017 tavsiye ederim ama hızlı ve ağır çekimi kötü olduğu için almanı istemiyorum, GR5 2017'de çift ön ve arka kamera var ve ayrıca bokeh efektide var 1.500 TL fiyatı var fiyatını hak ediyor vallaha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı