Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2017 #1 Bu telefonlar arasında kaldım. Babam için alacağım. Kullanımda önemli olan; Kamera (Orta-Üst düzey) Pil ömrü uzun olmalı Kullanimda ısınma sorunu olmaması Facebook ve okey oyunlarında kasma tarzı problemler olmamalı İthalatçı garantili istemiyorum. Babam pek sevmiyor öyle şeyleri. Öyle olsa Mi5 alacaktım ama maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2017
Bu telefonlar arasında kaldım. Babam için alacağım. Kullanımda önemli olan; Kamera (Orta-Üst düzey) Pil ömrü uzun olmalı Kullanimda ısınma sorunu olmaması Facebook ve okey oyunlarında kasma tarzı problemler olmamalı İthalatçı garantili istemiyorum. Babam pek sevmiyor öyle şeyleri. Öyle olsa Mi5 alacaktım ama maalesef.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 6 Ağustos 2017 #2 3'ü arasından P2 ideal olur babana.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2017 #3 THE_MILLER dedi: 3'ü arasından P2 ideal olur babana. Genişletmek için tıkla... Benim de seçimim o yönde fakat sizin de fikirlerinizi almak istedim
THE_MILLER dedi: 3'ü arasından P2 ideal olur babana. Genişletmek için tıkla... Benim de seçimim o yönde fakat sizin de fikirlerinizi almak istedim
bambamm6 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 551 Yer İstanbul 6 Ağustos 2017 #4 Bence de bir baba için P2 en ideal duruyor; RAM, batarya, kullanılabilirlik açısından vs.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #5 Kamera dışında P2 tatmin eder ancak orta - üst seviye diyebileciğimiz bir kamera değil kesinlikle. Giriş - orta düzey bir kamerası var. Kamera için X Compact idealdir. Diğer dediğiniz istekler için de iyi ve yeterli gelir zaten.
Kamera dışında P2 tatmin eder ancak orta - üst seviye diyebileciğimiz bir kamera değil kesinlikle. Giriş - orta düzey bir kamerası var. Kamera için X Compact idealdir. Diğer dediğiniz istekler için de iyi ve yeterli gelir zaten.