Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım.
Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım.
Çözüm DemonicZ 16 Haziran 2025 Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hareketli ayak derken pivottan mı bahsediyorsunuz? Ekran kartınız ne? Kullanım amacınız nedir? Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hareketli ayak derken pivottan mı bahsediyorsunuz? Ekran kartınız ne? Kullanım amacınız nedir?
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.069 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 Elektronikci23 dedi: Hareketli ayak derken pivottan mı bahsediyorsunuz? Ekran kartınız ne? Kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Evet yukarı aşağı oynama yükseklik ve pivot ekran kartım RTX 4060 oyun ve ders için ikisi birden. Artı 0 Eksi
Elektronikci23 dedi: Hareketli ayak derken pivottan mı bahsediyorsunuz? Ekran kartınız ne? Kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... Evet yukarı aşağı oynama yükseklik ve pivot ekran kartım RTX 4060 oyun ve ders için ikisi birden.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 Yavuzdemir dedi: Evet yukarı aşağı oynama yükseklik ve pivot ekran kartım RTX 4060 oyun ve ders için ikisi birden. Genişletmek için tıkla... Her tepki süresi size uyar mı? Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Evet yukarı aşağı oynama yükseklik ve pivot ekran kartım RTX 4060 oyun ve ders için ikisi birden. Genişletmek için tıkla... Her tepki süresi size uyar mı?
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #6 GrausamZ dedi: İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani alıp kullansam sıkıntı yaşamam değil mi? Elektronikci23 dedi: Her tepki süresi size uyar mı? Genişletmek için tıkla... Evet uyar. Hocam bir de bu var beğendiğim bu nasıl sizce? @Elektronikci23 Son düzenleme: 16 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
GrausamZ dedi: İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani alıp kullansam sıkıntı yaşamam değil mi? Elektronikci23 dedi: Her tepki süresi size uyar mı? Genişletmek için tıkla... Evet uyar. Hocam bir de bu var beğendiğim bu nasıl sizce? @Elektronikci23
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #7 Yavuzdemir dedi: Yani alıp kullansam sıkıntı yaşamam değil mi? Evet uyar. Hocam bir de bu var beğendiğim bu nasıl sizce? @Elektronikci23 Genişletmek için tıkla... Ben şahsen beğendim bir de bu monitör var: LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Yani alıp kullansam sıkıntı yaşamam değil mi? Evet uyar. Hocam bir de bu var beğendiğim bu nasıl sizce? @Elektronikci23 Genişletmek için tıkla... Ben şahsen beğendim bir de bu monitör var: LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #8 Elektronikci23 dedi: Ben şahsen beğendim bir de bu monitör var: LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Güzel monitör ama masası dar olanlar için güzel olmayabilir ayakları çok büyük. Artı 0 Eksi
Elektronikci23 dedi: Ben şahsen beğendim bir de bu monitör var: LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Güzel monitör ama masası dar olanlar için güzel olmayabilir ayakları çok büyük.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #9 Yavuzdemir dedi: Güzel monitör ama masası dar olanlar için güzel olmayabilir ayakları çok büyük. Genişletmek için tıkla... Masa boyutu küçük mü sizde? Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Güzel monitör ama masası dar olanlar için güzel olmayabilir ayakları çok büyük. Genişletmek için tıkla... Masa boyutu küçük mü sizde?
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #10 Normalde yeterli ama laptopumda masanın üstünde ona bağlayacağım için alanım kalmıyor, alanım olsa 27" alabilirdim ama yok. Artı 0 Eksi
Normalde yeterli ama laptopumda masanın üstünde ona bağlayacağım için alanım kalmıyor, alanım olsa 27" alabilirdim ama yok.