Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım.
Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım.
Çözüm DemonicZ 16 Haziran 2025 Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #11 Yavuzdemir dedi: Güzel monitör ama masası dar olanlar için güzel olmayabilir ayakları çok büyük. Genişletmek için tıkla... Duvara monte imkanınız varsa yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Güzel monitör ama masası dar olanlar için güzel olmayabilir ayakları çok büyük. Genişletmek için tıkla... Duvara monte imkanınız varsa yapabilirsiniz.
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #12 Elektronikci23 dedi: Duvara monte imkanınız varsa yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anda kiradayım o yüzden monteleyemem. Yapabilsem çok daha iyi olur ama duvarı delemem. Sonuç olarak hangisini önerirsiniz hocam? Artı 0 Eksi
Elektronikci23 dedi: Duvara monte imkanınız varsa yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anda kiradayım o yüzden monteleyemem. Yapabilsem çok daha iyi olur ama duvarı delemem. Sonuç olarak hangisini önerirsiniz hocam?
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.069 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #13 Yavuzdemir dedi: Yani alıp kullansam sıkıntı yaşamam değil mi? Evet uyar. Hocam bir de bu var beğendiğim bu nasıl sizce? @Elektronikci23 Genişletmek için tıkla... ASUS'a o para fazla hocam Lenovo daha iyi. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Yani alıp kullansam sıkıntı yaşamam değil mi? Evet uyar. Hocam bir de bu var beğendiğim bu nasıl sizce? @Elektronikci23 Genişletmek için tıkla... ASUS'a o para fazla hocam Lenovo daha iyi.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #14 Yavuzdemir dedi: Şu anda kiradayım o yüzden monteleyemem. Yapabilsem çok daha iyi olur ama duvarı delemem. Sonuç olarak hangisini önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Şu monitör size uyar mı? Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Şu anda kiradayım o yüzden monteleyemem. Yapabilsem çok daha iyi olur ama duvarı delemem. Sonuç olarak hangisini önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Şu monitör size uyar mı?
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #15 DemonicZ dedi: ASUS'a o para fazla hocam Lenovo daha iyi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. @DemonicZ Artı 0 Eksi
DemonicZ dedi: ASUS'a o para fazla hocam Lenovo daha iyi. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. @DemonicZ
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #16 Yavuzdemir dedi: Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum hocam kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum hocam kusura bakmayın.
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #17 Elektronikci23 dedi: Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Şu monitör size uyar mı? Genişletmek için tıkla... Hz biraz düşük, bütçem 5.5k falan birde. Artı 0 Eksi
Elektronikci23 dedi: Asus VA24EHF 23.8" 1Ms 100Hz Full HD IPS Çerçevesiz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Şu monitör size uyar mı? Genişletmek için tıkla... Hz biraz düşük, bütçem 5.5k falan birde.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #18 Yavuzdemir dedi: Hz biraz düşük bütçem 5.5k falan birde. Genişletmek için tıkla... Kaç Hz arıyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Hz biraz düşük bütçem 5.5k falan birde. Genişletmek için tıkla... Kaç Hz arıyorsunuz hocam?
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #19 144Hz üstü şimdiki ekranımdan yüksek olması için. 180Hz olabilir. Yavuzdemir dedi: Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. @DemonicZ Genişletmek için tıkla... @DemonicZ Artı 0 Eksi
144Hz üstü şimdiki ekranımdan yüksek olması için. 180Hz olabilir. Yavuzdemir dedi: Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. @DemonicZ Genişletmek için tıkla... @DemonicZ
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.472 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #20 Bu ikili daha mantıklı olur. AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'da www.itopya.com https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCyUPSSwgACQ2SXF-qXr1kaKd&gclid=CjwKCAjwgb_CBhBMEiwA0p3oOHkVTUPObGfWLG95mpllLCV8LN_CG-PKdzpgqd6MUbDVosn6C25bwBoCGDUQAvD_BwE Artı 0 Eksi
Bu ikili daha mantıklı olur. AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'da www.itopya.com https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCyUPSSwgACQ2SXF-qXr1kaKd&gclid=CjwKCAjwgb_CBhBMEiwA0p3oOHkVTUPObGfWLG95mpllLCV8LN_CG-PKdzpgqd6MUbDVosn6C25bwBoCGDUQAvD_BwE