Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım.
Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım.
Çözüm DemonicZ 16 Haziran 2025 Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
Yavuzdemir dedi: Lenovo R24e almayı düşünüyorum ama ekran kartımla uyumlu olmasını istiyorum. G-Sync çalışır mı veya G-Sync olan başka monitör tavsiyeniz var mı? Benim için 24" olması ve hareketli ayağının olması yeterlidir, laptopumla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden HDMI kablosu çıkıyor DP kablosu ile çalıştırabilirsin G-Sync'i compatible olarak ama çok önemli değil direkt free Sync kullanabilirsin.
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #21 bluerr dedi: Bu ikili daha mantıklı olur. AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'da www.itopya.com https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCyUPSSwgACQ2SXF-qXr1kaKd&gclid=CjwKCAjwgb_CBhBMEiwA0p3oOHkVTUPObGfWLG95mpllLCV8LN_CG-PKdzpgqd6MUbDVosn6C25bwBoCGDUQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... Bu monitörde güzel ama ayağı hareketsiz olduğu için tercih etmedim stant ile güzel olabilir ama stant benim masama olmuyor. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Bu ikili daha mantıklı olur. AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'da www.itopya.com https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCyUPSSwgACQ2SXF-qXr1kaKd&gclid=CjwKCAjwgb_CBhBMEiwA0p3oOHkVTUPObGfWLG95mpllLCV8LN_CG-PKdzpgqd6MUbDVosn6C25bwBoCGDUQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... Bu monitörde güzel ama ayağı hareketsiz olduğu için tercih etmedim stant ile güzel olabilir ama stant benim masama olmuyor.
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.069 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #22 Yavuzdemir dedi: Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. @DemonicZ Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz iki teknoloji de benzer çalışıyor alabilirsin hocam ben de NVIDIA ekran kartıyla kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Herhangi bir problem çıkmaz değil mi FreeSync ve NVIDIA uyumsuz olduğu için. @DemonicZ Genişletmek için tıkla... Hayır sorun olmaz iki teknoloji de benzer çalışıyor alabilirsin hocam ben de NVIDIA ekran kartıyla kullanıyorum.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #23 Yavuzdemir dedi: Bu monitörde güzel ama ayağı hareketsiz olduğu için tercih etmedim stant ile güzel olabilir ama stant benim masama olmuyor. Genişletmek için tıkla... AOC çok istiyorsan 24.5 inç sana uyar mı? AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Bu monitörde güzel ama ayağı hareketsiz olduğu için tercih etmedim stant ile güzel olabilir ama stant benim masama olmuyor. Genişletmek için tıkla... AOC çok istiyorsan 24.5 inç sana uyar mı? AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #24 Elektronikci23 dedi: AOC çok istiyorsan 24.5 inç sana uyar mı? AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Bu bütcemin çok dışında kalıyor. DemonicZ dedi: Hayır sorun olmaz iki teknoloji de benzer çalışıyor alabilirsin hocam ben de NVIDIA ekran kartıyla kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz ne kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Elektronikci23 dedi: AOC çok istiyorsan 24.5 inç sana uyar mı? AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Bu bütcemin çok dışında kalıyor. DemonicZ dedi: Hayır sorun olmaz iki teknoloji de benzer çalışıyor alabilirsin hocam ben de NVIDIA ekran kartıyla kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz ne kullanıyorsunuz?
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.069 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #25 Yavuzdemir dedi: Bu bütcemin çok dışında kalıyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... R24e kullanıyorum ben de. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Bu bütcemin çok dışında kalıyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... R24e kullanıyorum ben de.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #26 Yavuzdemir dedi: Bu bütcemin çok dışında kalıyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben daha almadım. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Bu bütcemin çok dışında kalıyor. Siz ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben daha almadım.
KS KS Yavuzdemir Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #27 DemonicZ dedi: R24e kullanıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bende R24e alayım o zaman. Hepinize yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
DemonicZ dedi: R24e kullanıyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bende R24e alayım o zaman. Hepinize yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Elektronikci23 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 843 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #28 Yavuzdemir dedi: Tamam hocam bende R24e alayım o zaman. Hepinize yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Artı 0 Eksi
Yavuzdemir dedi: Tamam hocam bende R24e alayım o zaman. Hepinize yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil.