Lenovo sistem anakartı Micro ATX kasaya uyar mı?

mertbelli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elimde Lenovo'nun iş için hazır sistemi bulunmakta.
İçindeki anakart biraz farklı görünüyor Micro ATX boyutlarında ama sağ tarafında PC'yi açıp kapatma tuşları var 1 ya da 2 cm uzun sağ tarafı.
Bir Micro ATX kasa aldığımda içine uyar mı?
Anakart masrafına girmek istemiyorum. İşlemci i5 10400 Fena değil boşa gitsin istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde Lenovo'nun iş için hazır sistemi bulunmakta.
İçindeki anakart biraz farklı görünüyor Micro ATX boyutlarında ama sağ tarafında PC'yi açıp kapatma tuşları var 1 ya da 2 cm uzun sağ tarafı.
Bir Micro ATX kasa aldığımda içine uyar mı?
Anakart masrafına girmek istemiyorum. İşlemci i5 10400 Fena değil boşa gitsin istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir fotoğrafını atma olasılığınız var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_7507.jpeg
    IMG_7507.jpeg
    163,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7510.jpeg
    IMG_7510.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Anakartın sağ üst bölümü bu şekilde

Anakartın şeklini çizmeye çalıştım fotoğrafta belli olmayabilir diye
Hocam, çoğu kasada zaten sağ taraf gayet geniştir. Vidaları oturduğu sürece bir problem olmaz, bende vidalar için asıl sormuştum.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi kasanın sağ tarafında baya boşluk kalmakta.
1735981921438.png

Hocam, çoğu kasada zaten sağ taraf gayet geniştir. Vidaları oturduğu sürece bir problem olmaz, bende vidalar için asıl sormuştum.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi kasanın sağ tarafında baya boşluk kalmakta.
Eki Görüntüle 2388465
Anladım bir sorun daha olacak baktığım Zaman anakartım sağa doğru daha uzun yani bir micro atx anakart gibi kare bir yapıda değil

Bende Lenovo anakart kullanıyorum ve BIOS'u hiç kaliteli değil, internette kaynağı çok az özellikle de yeni soketse Lenovo anakart kullanmayın size benden tavsiye. Hatta benim Lenovo anakart 14 pinle gelmişti dönüştürücü almıştım. Elinizde varmış idare eder ama.

Bende Lenovo anakart kullanıyorum ve BIOS'u hiç kaliteli değil, internette kaynağı çok az özellikle de yeni soketse Lenovo anakart kullanmayın size benden tavsiye. Hatta benim Lenovo anakart 14 pinle gelmişti dönüştürücü almıştım.

Anakartın güç girişine bakmaya çalıştım ama bulamadım.anakartın genelde sağ üstünde bulunur diye biliyorum ama göremedim

Anladım bir sorun daha olacak baktığım Zaman anakartım sağa doğru daha uzun yani bir micro atx anakart gibi kare bir yapıda değil
Vida yuvaları normal ATX kasasına uyuyorsa bir sıkıntı olmaz dediğim gibi, şekli sağa doğru uzun olması çok sıkıntı yaratmaz. İsterseniz emin olmak için bilgisayarcılarda filan test edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı