Hocam bir öneri verin?Hocam bu laptopa bu para verilmez aynı özellikli ekran kartlı gaming laptoplar bu fiy
![]()
Huawei MateBook D16 2024 i9-13900H 16 GB 1 TB SSD Iris Xe Graphics 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MateBook D16 2024 i9-13900H 16 GB 1 TB SSD Iris Xe Graphics 16" WUXGA Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei MateBook D16 2024 i9-13900H 16 GB 1 TB SSD Iris Xe Graphics 16" WUXGA Notebook özelliklerini incele, 34.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam gaming laptoplar serin değil ve pil ömrü olarak üzerelerHocam hem RAM'i daha düşük hem de bunun da ekran kartı paylaşımlı.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.8.4
Sen deyince bir baktım da buna ne dersin peki?
Hocam Gaming laptoplar serin değil ve pil ömrü olarak üzereler.
Ayrıca 13900 ile 7840 denk işlemciler bile değil.
Hocam o zaman İ7'li huaweilere bakabilirsin ram konusunda ise genelde 16 gb ram koyuyorlar içerisine ram alıp takviye yapabilirsinHocam ben yazılımla uğraşacağım için ileride 16 GB RAM yeterli olmayacaktır. Bildiğim kadarıyla da Huawei de RAM yükseltilemiyor yanlışsam düzelt lütfen.
Ayrıca dediğine katılıyorum Gaming laptoplar pil ömrü az oluyor onun için Lenovo ThinkBook düşünmüştüm.
Dediğin gibi işlemcisi i9'un muadili değil fakat i7 seviyelerinde işlemci bana yeterli olacağını düşündüm.
Hocam o zaman i7'li Huawei'lere bakabilirsin RAM konusunda ise genelde 16 GB RAM koyuyorlar içerisine RAM alıp takviye yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.