Lenovo ThinkBook 14 Gen6 alınır mı?

Hocam bu laptopa bu para verilmez aynı özellikli ekran kartlı gaming laptoplar bu fiyatlarda

Hocam hem RAM'i daha düşük hem de bunun da ekran kartı paylaşımlı.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.8.4
Sen deyince bir baktım da buna ne dersin peki?

Hocam Gaming laptoplar serin değil ve pil ömrü olarak üzereler.

Ayrıca 13900 ile 7840 denk işlemciler bile değil.

Hocam ben yazılımla uğraşacağım için ileride 16 GB RAM yeterli olmayacaktır. Bildiğim kadarıyla da Huawei de RAM yükseltilemiyor yanlışsam düzelt lütfen.
Ayrıca dediğine katılıyorum Gaming laptoplar pil ömrü az oluyor onun için Lenovo ThinkBook düşünmüştüm.
Dediğin gibi işlemcisi i9'un muadili değil fakat i7 seviyelerinde işlemci bana yeterli olacağını düşündüm.

Hocam ben yazılımla uğraşacağım için ileride 16 GB RAM yeterli olmayacaktır. Bildiğim kadarıyla da Huawei de RAM yükseltilemiyor yanlışsam düzelt lütfen.
Ayrıca dediğine katılıyorum Gaming laptoplar pil ömrü az oluyor onun için Lenovo ThinkBook düşünmüştüm.
Dediğin gibi işlemcisi i9'un muadili değil fakat i7 seviyelerinde işlemci bana yeterli olacağını düşündüm.
Hocam o zaman İ7'li huaweilere bakabilirsin ram konusunda ise genelde 16 gb ram koyuyorlar içerisine ram alıp takviye yapabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı