Lenovo ThinkBook 16P G4 vs Dell G16 7630

Bütçe
55000
4060 ve 4070 ile kayda değer performans farkı var. G16 yazılımı pek iyi değil sorun çıkartma ihtimali var. Açıkçası ben tercih etmezdim.
O zaman sence Lenovo tercih edilebilir mi?

Oynatır ama bu bütçede ana amaç oyunsa almanızı tavsiye etmem. Bari 4070 alın.
Ana amaç her şey aslında. Oyunlarla aram iyidir ama her gün oynamam mesela. Oynadığım oyunlar da genelde God Of War ya da Red Dead Redemption tarzı oyunlar değil. Daha çok Rocket League, Valorant, CS falan. Daha önce Acer bilgisayarım vardı üzerinde 3060 vardı ve onda rahat rahat oynuyordum. Şimdi 4060la daha iyilerini oynayamaz mıyım, daha iyi performans alamaz mıyım?

İkisi arasından açık ara Dell G16 daha iyi. yazılım sorunları G16 7xxx modellerde bulunmuyor.
Açık ara olmasının sebebi nedir sizce? Ve alienware sorun yaratıyor deniyor. Benim gösterdiğim modelde sorunsuz çalışıyor mu acaba?

Ana amaç her şey aslında. Oyunlarla aram iyidir ama her gün oynamam mesela. Oynadığım oyunlar da genelde God Of War ya da Red Dead Redemption tarzı oyunlar değil. Daha çok Rocket League, Valorant, CS falan. Daha önce Acer bilgisayarım vardı üzerinde 3060 vardı ve onda rahat rahat oynuyordum. Şimdi 4060la daha iyilerini oynayamaz mıyım, daha iyi performans alamaz mıyım?
Hocam 4060 ile şu an piyasadaki her oyunu oynayabilirsiniz. Benim önermememin sebebi bu bütçede önermem. 4070 var kendinizi zorlarsanıız ki önerim bu olur 4080 var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı