Lenovo ThinkBook 16p vs Dell G16

yasin.ae

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB
i9 13900H
32GB RAM DDR5
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, şu iki cihaz arasında kaldım. Sizce hangisi, grafik tasarım vs. ile uğraşıyorum ama aynı zamanda oyun oynamayı da seven biriyim. İkisi de benzer sonuçlara çıkıyor çünkü performans gerekli. Ama iş için kullanacağım için veya yazılım için (öğrenciyim), daha sade tasarımlı ve taşınabilir bir şey istiyorum. Bugün bilgisayar mağazasına gittim ve Dell G16'ya baktım, 3 kilograma yakındı ve görevli adaptörünün 1 kilogram yaklaşık olduğunu söyledi. Total'de 4 kilogram taşınabilirlik açısından hiç iyi değil. Ama fiyatlar benzer olmasına rağmen Dell'in RTX 4070 140W ve HX işlemci içermesi aklımı karıştırdı. Yardımcı olabilir misiniz, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
Sakın Dell G16 almayın hocam. Sorunlu bir model. Asla parasını haketmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4060 lenovoda o fiyatı haketmiyor.

Hafiflik istiyorsanız bunu alın. Ayrıca çok güçlü bir cihazdır.
Hp Victus 16-R1021NT Intel Core I7-14700HX 32GB 1tb SSD 8gb RTX4070 Freedos 144Hz 16.1" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 9J223EA

Biraz daha ağırdır ama bununda performansı iyidir.

Predator'un ekranı, Victus'tan çok daha kalitelidir bu arada. Ekran önemliyse Predator alın. %100 sRGB, 500nit parlaklık, 3 ms, 165Hz ekranı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…