LENOVO U330 nasıldır?

ErhanD

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, bir süredir notebook almak istiyorum. Son zamanlarda dikkatimi çeken marka LENOVO oldu. Hatta tam olarak Lenovo U330 bir kaç gündür dikkatimi çekmekte. Sizce bu notebook iyi midir? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
(Not: notebook ta oyun oynama gibi bir düşüncem yok, ağırlıklı olarak Photoshop yapacağım)
 
Ben kendi beklentilerimi şu şekilde söyleyeyim:

*Ben fotoğrafçılık yapmaktayım. Dolayısıyla Adobe Photoshop CSx programını sık sık kullanacağım.

*Aynı zamanda çok seri ve hızlı bir PC kullanıcısıyım. Yani cihaz, komutlarıma hızlı tepki vermeli. Takılma, donma problemi minimum olmalı. Mümkünse olmamalı.

*Alacağım notebook'u Photoshop dışında multimedya cihazı (film izleme, fotograf depolama, kopyalama, aktarma vs) olarak kullanacağım. Yani oyunla çok bir işim yok açıkçası. Ama ekran kalitesi iyi olmalı.

*E almışken de hantal, kaba bir cihaz da almak istemiyorum. Biraz estetik olarak göze hitap etsin, ince olsun istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
 
Asus çok kaliteli markadır. Servis olsun v.s. Ama tercihim Lenovo olurdu. Çünkü 1 Tb HDD+8 GB SSD var. Ayrıca ekran kartı 740M. Bilirsin ileride laptopta ekran kartı değiştirmek sıkıntı.
 
Fiyat/Performans konusunda da Lenovo daha avantajlı fakat ne kadar araştırsam da hala ısınamadım Lenovo'ya. Yazdığım şekilde kullandığım sürece bana 2-3 yıl sorun çıkartmadan giderse sorun değil. Donmalar, takılmalar vs yaşanmasın da.
Sorularıma verdiğiniz cevap için ayrıca teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Forumda bir çok arkadaş Lenovo dan memnun diye biliyorum. Dün hangi markayı tercih edersiniz diye konu açıldı. Lenovo baya yüksek.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı