Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 12 Nisan 2023 #1 Laptopum için Team marka RAM aldım ancak laptopun arka kapağını bir türlü açamadım. Sizce uğraşıyım mi yoksa yarın bilgisayarcıya mı götüreyim? (Lenovo V14 G2 ALC)
Laptopum için Team marka RAM aldım ancak laptopun arka kapağını bir türlü açamadım. Sizce uğraşıyım mi yoksa yarın bilgisayarcıya mı götüreyim? (Lenovo V14 G2 ALC)
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.798 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #2 Nasıl açamadın zor değil ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nasıl açamadın zor değil ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Suprax Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 40 12 Nisan 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Nasıl açamadın zor değil ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir türlü yapamadım yani Papara kartı sokamıyorum ya da oynatmaya çalışsam hemen yerinden çıkıyor.
Artoria Pendragon dedi: Nasıl açamadın zor değil ki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir türlü yapamadım yani Papara kartı sokamıyorum ya da oynatmaya çalışsam hemen yerinden çıkıyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.798 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #4 Suprax dedi: Bilmiyorum bir türlü yapamadım yani Papara kartı sokamıyorum ya da oynatmaya çalışsam hemen yerinden çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tam ayrım kısmından soktuğuna emin misin? Bir bölgeyi sokup kanırtsan devamı gelir zaten. Eğer yapmıyorum dersen de götürceğin bilgisayarcının başında bekle, kısa bir şey zaten.
Suprax dedi: Bilmiyorum bir türlü yapamadım yani Papara kartı sokamıyorum ya da oynatmaya çalışsam hemen yerinden çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tam ayrım kısmından soktuğuna emin misin? Bir bölgeyi sokup kanırtsan devamı gelir zaten. Eğer yapmıyorum dersen de götürceğin bilgisayarcının başında bekle, kısa bir şey zaten.