iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 12 Nisan 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı Intel UHD Graphics İşlemci intel i3 10. Nesil macOS Monterey ımaji indirdim ve USB belleğe yazdım. Fakat açtığımda doğru Config'i seçmeme rağmen panic.apple.com hatası veriyor. Lenovo laptopa kurmayı deniyorum. BIOS da olan ayarları yaptım ama bazıları yoktu. Olduğu kadarını yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
macOS Monterey ımaji indirdim ve USB belleğe yazdım. Fakat açtığımda doğru Config'i seçmeme rağmen panic.apple.com hatası veriyor. Lenovo laptopa kurmayı deniyorum. BIOS da olan ayarları yaptım ama bazıları yoktu. Olduğu kadarını yaptım.
Çözüm yusufklncc 13 Nisan 2022 GitHub - joaodematejr/S145-Hackintosh: Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen. Contribute to joaodematejr/S145-Hackintosh development by creating an account on GitHub. github.com Buradaki EFI ile dene.
GitHub - joaodematejr/S145-Hackintosh: Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen. Contribute to joaodematejr/S145-Hackintosh development by creating an account on GitHub. github.com Buradaki EFI ile dene.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #11 yusufklncc dedi: GitHub - joaodematejr/S145-Hackintosh: Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen. Contribute to joaodematejr/S145-Hackintosh development by creating an account on GitHub. github.com Buradaki EFI ile dene. Genişletmek için tıkla... @tristessehivernale Çözüldü olarak işaretlenebilir. Daha sonradan EFI düzenlenebilir konu sahibi tarafından başka bir konuda istenilirse. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: GitHub - joaodematejr/S145-Hackintosh: Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen Lenovo Ideapad S145 Hackintosh I5 10Th Gen. Contribute to joaodematejr/S145-Hackintosh development by creating an account on GitHub. github.com Buradaki EFI ile dene. Genişletmek için tıkla... @tristessehivernale Çözüldü olarak işaretlenebilir. Daha sonradan EFI düzenlenebilir konu sahibi tarafından başka bir konuda istenilirse.
KS KS iFrocy Picopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 147 13 Nisan 2022 #12 yusufklncc dedi: @tristessehivernale çözüldü olarak işaretlenebilir. Daha sonradan EFI düzenlenebilir konu sahibi tarafından başka bir konuda istenilirse. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'yi nasıl ayarlayabilirim peki. Technopat rehberi işe yaramadi ayrica horndis ve pdanet te kuramiyorum. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: @tristessehivernale çözüldü olarak işaretlenebilir. Daha sonradan EFI düzenlenebilir konu sahibi tarafından başka bir konuda istenilirse. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi'yi nasıl ayarlayabilirim peki. Technopat rehberi işe yaramadi ayrica horndis ve pdanet te kuramiyorum.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #13 Başka konu açıp etiketle. Artı 0 Eksi