Lenovo Vantage Linux'da çalışır mı?

Saf OpenSUSE'yi kastetmedim. Arch güncellemeleri sistemi bozmaz, iyi sosyaller.
Anlamadım bu ekran görüntüsünü paylaşıcam.
1723482807542.png

Bozulduğunu tecrübe edecek kadar Arch kullandım.
Birkaç boot ardından şifrelenmiş bölümün şifresinin çözülemeyecek hale geldiğini görecek kadar Ubuntu tabanını kullandım.
Ben hala dağıtımların hızını nasıl ölçtüğünüzü merak ediyorum. Ve cevap verecek kadar deneyiminiz olduğuna da eminim.

Anlamadım bu ekran görüntüsünü paylaşacağım.
Eki Görüntüle 2282699

Bozulduğunu tecrübe edecek kadar Arch kullandım.
Birkaç boot ardından şifrelenmiş bölümün şifresinin çözülemeyecek hale geldiğini görecek kadar Ubuntu tabanını kullandım.
Ben hala dağıtımların hızını nasıl ölçtüğünüzü merak ediyorum. Ve cevap verecek kadar deneyiminiz olduğuna da eminim.

Hocam size şöyle açıklayayım rehber yapmak için Arch, OpenSUSE vs. dağıtımlarını indirdim ve aynı oyunları oynadım ve test ettim 1 yıldır Arch kullanıyorum stabilite hala bozulmadı ancak Arch uzun süre kullanılacak bir dağıtım değil yani şöyle diyeyim 2-3 ay sonra format atıyorsunuz. Size şöyle söyleyeyim rehberi daha yayınlamadım ancak Arch'da oyun performansı cidden iyiydi isterseniz. YouTube'dan videolara bakabilirsiniz ama Linux dağıtımları üzerinde çok aşırı FPS farklı olmayacaktır belirtiyim yaptığım rehberde Max 10 FPS vardı. Saf dağıtımlar özelleştirilmiş dağıtımlara göre daha hızlıdır OpenSUSE ve Arch örneği verdiğim gibi.

Hocam size şöyle açıklayayım rehber yapmak için Arch, OpenSUSE vs. dağıtımlarını indirdim ve aynı oyunları oynadım ve test ettim 1 yıldır Arch kullanıyorum stabilite hala bozulmadı ancak Arch uzun süre kullanılacak bir dağıtım değil yani şöyle diyeyim 2-3 ay sonra format atıyorsunuz. Size şöyle söyleyeyim rehberi daha yayınlamadım ancak Arch'da oyun performansı cidden iyiydi isterseniz. YouTube'dan videolara bakabilirsiniz ama Linux dağıtımları üzerinde çok aşırı FPS farklı olmayacaktır belirtiyim yaptığım rehberde Max 10 FPS vardı. Saf dağıtımlar özelleştirilmiş dağıtımlara göre daha hızlıdır OpenSUSE ve Arch örneği verdiğim gibi.

Rehberi paylaştığınız zaman görmek isterim. Eğer 10 FPS bir fark görürsem tekrar cachy OS kurup deneyeceğim kendin farkındasındır cachy osin lto derlemelerini kullanarak performans konusunda iddialı olduklarının.
Ben karşılaştırmalarımı Windows ile yapıyorum taş çatlasa 5 FPS'lik bir fark gördüğüm için bana 10 FPS zorlama gibi geliyor bu sebeple. Linux'ta dağıtımlar arası karşılaştırma da yaptım Ubuntu kullandım OpenSUSE ile aralarında fark yoktu. Bu testlerimi Witcher 3 ile yaptım.
FurMark ve Geekbench testlerinde fark edilir bir performans kaybı var Linux tarafında.

Geri
Yukarı