Lenovo Vantage New Update ile özellikler kaldırılmış

KYKkemal07

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo legion pro7 i7 14900hx RTX4080 32gb ram 1tb samsung ssd 240hz 2560x1600 16inç ekran
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar Lenovo Vantage'de eskiden fan hızını ve klavye aydınlatmasını ayarlayabiliyordunuz ama bugün güncelleme mi ne gelmiş, hiç bilmiyorum. Arayüz tamamen değişmiş ve klavye ışık ayarını kaldırmışlar hadi o önemli değil de fan kontrolünü kaldırmışlar. Ayarlayamıyorum, oyunlarda patlayacak laptop bunu geri getirirler mi yoksa ayrı bir uygulama falan mı var? Çünkü arıyorum yok yani.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-18 003839.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-18 003839.png
    244,8 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran görüntüsü 2025-03-18 003923.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-18 003923.png
    135,8 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar Lenovo Vantage'de eskiden fan hızını ve klavye aydınlatmasını ayarlayabiliyordunuz ama bugün güncelleme mi ne gelmiş, hiç bilmiyorum. Arayüz tamamen değişmiş ve klavye ışık ayarını kaldırmışlar hadi o önemli değil de fan kontrolünü kaldırmışlar. Ayarlayamıyorum, oyunlarda patlayacak laptop bunu geri getirirler mi yoksa ayrı bir uygulama falan mı var? Çünkü arıyorum yok yani.

Aynı sorunu bende yaşıyorum fakat bir şey dikkatimi çekti Microsoft Store üzerinden uygulama ekranındaki güncelleme ekran görüntülerinde kip butonu var yeni güncellemede fakat bilgisayara kurulan uygulamada yok ayrıca eski sürümüde indirip kursak yeni güncelleme geliyor ne yaptıysak olmuyor herkes aynı sorunu yaşıyor çözüm bulan lütfen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem storedaki sayfasına, hem ingilizce topluluğa sitem eden bir yorum yazdım. Bu adamlar gaming laptopu gaming laptop yapan özellikleri kaldıracak kadar cahiller mi ya? O kadar para verip performans özelliştermesi olan laptop alıyoruz, adamlar ayarları tüm dünyada kaldırıyor. Sadece performans modu ve sessiz mod var, o da klavye kısayolu ile. Ne ince ayar ne birşey. Isı kipinde özel kipi kendi ihtiyacıma uygun şekilde ayarlamıştım ne güzel. Mahvettiler ya. Türkçe destek forumunda da şey demişler Fn+Q kısayolunu kullanın. Hey Allahım ya...

Geçici Çözüm Buldum:

Burda kaybolan performans ayarları var. GPU seçimi yapabiliyoruz. Ancak Lenovo Vantage ı sisteminizden tamamen kaldırın.

Son düzenleme:

FN Q yap oradan değiştir

2025 Legion'lari ile Legion space denilen yeni bir program gelecekmis. Performans ayarları filan oradan yapilacak. Vantage'deki özellikleri büyük ihtimal o yüzden kaldırdılar. Legion toolkiti öneririm.
Düzeltme: Lenovo Vantage performans ayarları geri gelecekmis şu an uygulamada sıkıntı varmis.

Sizde de Legion Pro var galiba yeni gelecek programdan küçük bir görsel. Eski Legion'lara gelecek mi ondan emin değilim.
IMG_20250318_135303.jpg

Son düzenleme:
FN Q yap oradan değiştir.

Kanka sıkıntı da orada ya FN Q ile performans modundayım Valorant oynuyorum ama 97 derece ve fanlar dönmüyor çok az patlayacak laptop.

2025 Legion'lari ile Legion space denilen yeni bir program gelecekmis. Performans ayarları filan oradan yapilacak. Vantage'deki özellikleri büyük ihtimal o yüzden kaldırdılar. Legion toolkiti öneririm.
Düzeltme: Lenovo Vantage performans ayarları geri gelecekmis şu an uygulamada sıkıntı varmis.

Sizde de Legion Pro var galiba yeni gelecek programdan küçük bir görsel. Eski Legion'lara gelecek mi ondan emin değilim.
Eki Görüntüle 2448322

Evet Lenovo Legion Pro 7 4080 14900HX var, inşallah çabuk çözüp getirirler hemen.

Vantage'i sistemden tamamen kaldırıp, eski versiyonları tutan bir site üzerinden eski versiyonu indirip kullanın.

https://lenovo-vantage.softonic.com.tr/ bu site olur mu güvenilir mi ha bir de tamamen kaldırma derken programda da Lenovo'ya girip Vantage yazan dosyayı silmeliyim değil mi? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum da kusura bakmayın çok sordum gibi hissettim.

Kanka sıkıntı da orada ya FN Q ile performans modundayım Valorant oynuyorum ama 97 derece ve fanlar dönmüyor çok az patlayacak laptop.

Evet Lenovo Legion Pro 7 4080 14900HX var, inşallah çabuk çözüp getirirler hemen.

https://lenovo-vantage.softonic.com.tr/ bu site olur mu güvenilir mi ha bir de tamamen kaldırma derken programdata da Lenovo'ya girip Vantage yazan dosyayı silmeliyim değil mi yanlış bir şey yapmak istemiyorum da kusura bakmayın çok sordum gibi hissettim.

Şu an bana oyun ayarları diye bir sekme daha açıldı ve bu ısı kipi vb şeylerin hepsi geri geldi kendisi güncelleme yaptı herhalde.

Şu an bana oyun ayarları diye bir sekme daha açıldı ve bu ısı kipi vb şeylerin hepsi geri geldi kendisi güncelleme yaptı herhalde.

Ekran fotoğrafı atar mısın nasıl bir şey.

https://lenovo-vantage.softonic.com.tr/ bu site olur mu güvenilir mi ha bir de tamamen kaldırma derken programda da Lenovo'ya girip Vantage yazan dosyayı silmeliyim değil mi? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum da kusura bakmayın çok sordum gibi hissettim.
Evet, site güvenilir diye biliyorum.

Geri
Yukarı