Lenovo Y50-70 Alınır mı?

Hocam Asus X550JK'nın ekranı kötü diye duymuştum gerçekten çok mu kötü?

Konsollar zevk meselesi bana göre. Ben spor, yarış ve bazı macera oyunlarını gamepad ile oynamayı seviyorum ama FPS , MOBA ve strateji oyunlarını bilgisayarda oynamak daha zevkli geliyor. Asus fiyatına göre iyi performans veriyor. Ekranı 720p olduğundan 850M yetiyor oyunları için. Kullanmadım ama HDD'sinin kötü olduğunu duydum daha iyi bir HDD veya SSD ile değiştirince o sorun hal olur. Bir de RAM'i 8gb tamamlamak gerek + soğutucuda var tabi.

Hocam Asus X550JK'nın ekranı kötü diye duymuştum gerçekten çok mu kötü?

1366 x 768 Çözünürlük olduğundan sana öyle denmiştir ama karar sana kalmış eğer 1080p çözünürlükte bir laptop arıyorsun bütçeni biraz daha arttırmanı tavsiye ederim.

Bu ürünün 960M ve 3K ekranlı modeli var. O dururken başkasına bakmak olmaz bence. Ama Media Markt'ta görmüştüm kaldırılmış.

Benim tahminimce o ürün bilgileri yanlış girilmiş. 960M li modelini daha hiç görmedim ama 4K yı destekleyen modeli var doğru.

Hocam bilgileri yanlış girilmemiş satan adam parça değiştirip ucuzlatmış herhalde sizce bu bütçeye ps4 mü almalıyım yoksa asus x550jk mı ?

Bu arada hocam i5-3210M + GT635M'li bir notebook'umda var.

Asusun o modeline çok iyi diyende var. 2 ayda perti çıkıyor diyende var. Kullanmadım görmedim ben bir şey diyemem. Bilgisayar yada konsol ona karar vermen lazım sadece zevk meselesi. Konsollarda PC'ye çıkmayan oyunlar var örnek verecek olursak veya PC'de konsol tadı vermeyen FIFA gibi oyunlar.

Hocam aynı bilgisayarı yeni aldım şu an kargoda elime ulaştığında deneyimlerimi sizle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…