LENOVO Y500 Kuruluma Geçerken Kapanıyor

thelast

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2013
Mesajlar
34
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
İyi forumlar arkadaşlar, Lenovo Y500(SLI) Notebook'a Hackintosh kurma hayali ile PC'yi açtım her pc'de ki gibi iBoot ile boot etmeyi başardım. Ancak -v -x gibi kodları girmeden bilgisayar yeniden başlıyor ve bilgisayar fazla fan hızlanıyor bir anda kapanıyor. Isı ile hiçbir alakası yok, 2 haftalık cihaz. :) TonyMacX86 forumlarında da aynı sorunları yaşayanlar var ama çözenler yok sanırım. Başka bootloader ile ettim, kodları girdim ama yine aynı sorun çıktı...

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. :)
 

talatimac

Kilopat
Katılım
26 Temmuz 2013
Mesajlar
1.595
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
259
Yer
Ankara

talatimac

Kilopat
Katılım
26 Temmuz 2013
Mesajlar
1.595
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
259
Yer
Ankara
Hazır kurulum var tekrardan Amerika'yı keşfetmeye gerek yok ki hocam :) Aynı makine - aynı yol.. :D Kodlara baksın, zaten önemli olan izleyeceği yol...
 
KS
thelast

thelast

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2013
Mesajlar
34
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Son düzenleyen: Moderatör:

jamenq42

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2013
Mesajlar
196
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
15
Recep Abi bir şey soracağım neden Mac aldınız acaba başka bir laptop alıp Mac OS X kurmadınız. Bunun bir nedeni var mı acaba merak ettim ?
 
KS
thelast

thelast

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2013
Mesajlar
34
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
-v ile boot edin. Ek olarak GraphicsEnabler=Yes deneyin.
Tam yeni konu açmak üzereydim. :) Yeni kapattım. -v yi denedim. Onun dışında SLI model yeniden belirteyim. GraphicsEnabler=No dedim onu Yes diye değiştiririm. Bir sorun daha var. Mavericks indirdim. Unibeast'i açtım USB'ye yazacağım Virtualbox'dan ama tam yazma biterken hata veriyor, Mac'in mavi ekranı geliyor. :D Bunun hakkında ne yapabilirim?

Az önce denedim hocam, sonuç yine aynı. Ekran siyahlaşıyor,fan hızlıca dönüyor ve kapanıyor.

- - - Güncellendi - - -

Recep Abi bir şey soracağım neden Mac aldınız acaba başka bir laptop alıp Mac OS X kurmadınız. Bunun bir nedeni var mı acaba merak ettim ?
Bu soru benim aklımada takıldı ama yeri burası değil. :) Mail veya mesaj yollayabilirsin. Haberin altına yorum yaz olmadı. ;)

-v ile boot edin. Ek olarak GraphicsEnabler=Yes deneyin.
Bu aralar yoğunsunuz sanırım. Bildirim vs. gelsin diye alıntı yapıyorum, rahatsız ederse affola. Size bios ayarlarımı veya AIDA64 tarzı bir programdan özelliklerinin tamamını yollayımmı?
 



Yukarı