Lenovo Y540 İ5 alınır mı?

• Konuyu başlatan AKU17
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 697

AKU17

Decapat
Merhabalar. Mühendislik öğrencisiyim. Burada daha önce monster veya excalibur mu alayım diye sormuştum ikisi içinde çok kötü denmişti. Bende bildiğim ve sağlam bir marka olan Lenovo'ya yöneldim. Almak istediğim model;
Sizce bu fiyat lenovo gibi hem soğutması hemde performans açısından iyi ve en az bu özelliklerde başka laptop var mıdır? Yoksa direkt bunu almalı mıyım?
Merhabalar. Mühendislik öğrencisiyim. Burada daha önce monster veya excalibur mu alayım diye sormuştum ikisi içinde çok kötü denmişti. Bende bildiğim ve sağlam bir marka olan Lenovo'ya yöneldim. Almak istediğim model;
Sizce bu fiyat lenovo gibi hem soğutması hemde performans açısından iyi ve en az bu özelliklerde başka laptop var mıdır? Yoksa direkt bunu almalı mıyım?
Sonrasında kendim 1tb hdd ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Buna da bakılabilir. Fiyat olarak biraz daha pahalı ama RTX 2060 ayarında bir ekran kartı ve İ7 10750H modelinden daha güçlü bir işlemciye sahip 😀

Buna da bakılabilir. Fiyat olarak biraz daha pahalı ama RTX 2060 ayarında bir ekran kartı ve İ7 10750H modelinden daha güçlü bir işlemciye sahip 😀
Valla inan bende çok istiyorum Dell ama en fazla 10.5k bütçem var daha fazlasına çıkamıyorum ne yazık ki

Valla inan bende çok istiyorum Dell ama en fazla 10.5k bütçem var daha fazlasına çıkamıyorum ne yazık ki.
RAM, işlemci ve ekran tazeleme hızı biraz kısılmış böyle bir versiyonu da var. O modele bütçen yetmezse bu da işini görür. 300TL civarına 8GB daha RAM ekleyip 16GB yaparsın.

RAM, işlemci ve ekran tazeleme hızı biraz kısılmış böyle bir versiyonu da var. O modele bütçen yetmezse bu da işini görür. 300TL civarına 8GB daha RAM ekleyip 16GB yaparsın.
Programlarda kullanacağım için intel tercih ediyorum. Sadece oyun için almadığım için ne yazık ki amd tercih edemiyorum.

Programlarda kullanacağım için Intel tercih ediyorum. Sadece oyun için almadığım için ne yazık ki AMD tercih edemiyorum.
Bildiğim kadarıyla çoklu çekirdek gerektiren programlarda AMD daha iyi performans veriyor. Kullandığınız programda özel bir durum varsa Intel de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı