AKU17
Decapat
Merhabalar. Mühendislik öğrencisiyim. Burada daha önce monster veya excalibur mu alayım diye sormuştum ikisi içinde çok kötü denmişti. Bende bildiğim ve sağlam bir marka olan Lenovo'ya yöneldim. Almak istediğim model;
www.arcelik.com.tr
Sizce bu fiyat lenovo gibi hem soğutması hemde performans açısından iyi ve en az bu özelliklerde başka laptop var mıdır? Yoksa direkt bunu almalı mıyım?
Lenovo Y540 Intel Core i5-9300H 16/512GB | Laptop | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
Lenovo Y540 Intel Core i5-9300H 16/512GB Laptop fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!
www.arcelik.com.tr
Sonrasında kendim 1tb hdd ekleyeceğim.Merhabalar. Mühendislik öğrencisiyim. Burada daha önce monster veya excalibur mu alayım diye sormuştum ikisi içinde çok kötü denmişti. Bende bildiğim ve sağlam bir marka olan Lenovo'ya yöneldim. Almak istediğim model;
Sizce bu fiyat lenovo gibi hem soğutması hemde performans açısından iyi ve en az bu özelliklerde başka laptop var mıdır? Yoksa direkt bunu almalı mıyım?Lenovo Y540 Intel Core i5-9300H 16/512GB | Laptop | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
Lenovo Y540 Intel Core i5-9300H 16/512GB Laptop fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!www.arcelik.com.tr
Son düzenleme: