Lenovo z500 FPS düşmesi

cagatay

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2013
Mesajlar
20
Selamlar arkadaşlar. Henüz Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Z500 aldım. Sadece League of Legends yükledim ve başka oyun da yükleyeceğimi düşünmüyorum. :D Yalnız şöyle bir sıkıntı var; bütün ayarlar medium'a almışken 130 fps alıyorum bu sırada bazen *pat* fps sıfırlanıyor. Anlayamadım biri yardımcı olursa sevinirim.
 
Ekran kartı ile alakası yok.

Bu genelde bilgisayarın ısınması ile kaynaklı bir durumdur, değişik sebepleri olabilir mesela Windows ağırlaşmıştır ama yeni PC'de Windows ağır olmaz.
 
Neden MSI almalıydım? Bu dizüstü bilgisayarları iyi araştırın bence Burak Alkan. Çünkü fiyatına göre (1300 TL) sunduğu performans MSI'ın o fiyata piyasaya sürdüğü çoğu dizüstü bilgisayarı sollar yani. Uzaklaştırıldığım süre içerisinde bu ürünü almış insanlara karşı yaptığınız yorumları inceledim. İşte yine klasik: "neden MSI almadınız" "GT640'la Mario oynarsınız" "bakkal amcadan almayın bilgisayarları" gibi ifadeler hoş değil. Bence bilgisayarın kalitesi tartışılmaz ve bu fps sorununu da çözdüm. Bir daha da bu foruma soru yönelteceğimi de düşünmüyorum (Özellikle Burak Alkan'a). Size tavsiyem: Önce kullanıcıyı düşünün. Onun satın aldığı ürünü, kalitesini ve bileşenlerini iyi inceleyin daha sonra bu tarz yorumlar yapın. İyi günler.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı