Lenovo Z580 Kullanıcı Yorumu

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Lenovo Z580 laptopu alan bir arkadaşın yorumu:

Yeni aldım.Tavsiye ederim.Şu an kullanıyorum.Açamadığım oynayamadığımo oyun yok.Son çıkan Devil May Cry da ultrada dahi sıkıntı yok.NFS Most Wanted da rahat oynanılıyor.Şimdilik tavsiye ederim.Alüminyum iç bölge çok soğuk.Üşüttü .Ama bu sayede ısınma diye birşeyde yok.Fan sesini anca oyunlarda farkedebiliyorum.

Peki klavyesi nasıl sizce? Ekstradan bir tane kullanmama gerek var mı yoksa tuşlar kaliteli ve dizimleri iyi mi?

Klayve idare eder. Benim açımdan tuşlar gayet hassas. Yeterli düzeyde.

Bu notebooku almayı düşünen kullanıcılar için,satın alan kullanıcılar son zamanlarda Wi-Fi problemleri ile karşılaşmış, Lenovo Energy Management sürücüsünün 8.0.2.4 sürücüsü yerine 7.0.3.3 sürücüsü yükleyince sorun düzeliyormuş. Eğer bununla ilgili daha detaylı bilgisi veya tecrübesi olan varsa buraya yorum gönderdiğinde yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Yaklaşık 6 aydır lenovo z580 kullanıyorum. İlk 2 ay hiçbir sorun yok ve 3-4. aylarda asıl sorunlar başlıyor. İlk ay açıldığı hızda açılmıyor, donma sorunları oluyor. Zaten windows 7 PC'yi katletmiş bildiğiniz. Biraz sıkıntılı şuan.

Bilgisayarımda oturum açma sorunu yaşıyorum. Şöyle açıklıyım: bilgisayarın güç tuşuna bastığım anda masaüstüne kadar geldiği yerde masaüstü açılmıyor. Bekliyorsunuz baya bi yine de açılmıyor. O sorunum var fan da 5. aydan sonra bağırma oluyor. Onun dışında film vs. modları var, ses kalitesi gayet iyi ama örneğin benim PC'de sadece pes2013 yüklü. Oyunda bile bağırıyo. Oyunda olmasam da fan bağırıyo. Yani oyun bilgisayarı değil bunu söyliyim.

Zaten recep abinin youtube da videosunda gt650 tavsiye ediyo ama lenovo z580 de gt630 nvıda ekran kartı var. Kısaca toplarsak oyun oynancak değil. Sörf yapılcak pc. Ancak belli bir süreden sonra kasıyor. Bence almayın ama karar sizin.

- - - Güncellendi - - -

Recep abi lenovo z580 de windows 7 mi kullanılmalı yoksa windows 8 mi? Hangisi daha uygun olur?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı