Lenovo Z585 Crossfire’ı açayım mı?

Katılım
12 Haziran 2011
Mesajlar
14.298
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Bende Lenovo Z585 var. Elimde yaklaşık 200-250 lira bütçe var. Bu laptopa ne parça ekleyebilirim? Hangi parçasını değiştirebilirim? Bunlar hakkında önerinizi merak ediyorum. Oyun oynamayı seven birisiyim ayrıca. İkinci bir sorumsa benim bilgisayarda biliyorsunuzdur Crossfire teknolojisi var. Oyun oynarken sadece harici ekran kartını mı kullanayım yoksa Crossfire’ı açayım mı? Hangisinden daha yüksek verim alırım? Eğer bütçeme uygun ekran kartı önerirseniz bu Crossfire yüzünden sıkıntılar çeker miyim?
 
Dizüstü bilgisayarda ekran kartı değişimi pek mümkün değil. MXM slotu olması gerek cihazda ki olacağını hiç sanmıyorum. Olsa bile 200 TL’ye MXM ekran kartı satın alman biraz zor gibime geliyor. 250 TL’ye yapabileceğim en iyi tavsiye SSD almandır. En kalitelisini dersen Plextor alabilirsin. Hem kaliteli hem uygun fiyatlı dersen Corsair olabilir. SSD olsun da en ucuzu olsun dersen de Sandik’e bakabilirsin. Bu fiyata 120 GB bir SSD alabilirsin. Crossfire her oyunda beklediğin performansı vermeyebilir, hatta bazı oyunlarda performansı artırırken bazılarında düşürebilir. Bu yüzden bunu deneyip kontrol etmende fayda var. Çoğunlukla performansı artıracağını söyleyebilirim ama.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı