Lenovo Z710 "nvlddmkm.sys" Hatası

Talha_06

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo Z710 bilgisayarım var. Eski bir ekran kartı sürümünü kullanıyorum. Güncelleme yapınca ekran kartına daha kötü bir hal aldı. GTA 5 oynuyorum genelde bir anda onu da açmaz oldu, ben de eski sürücüye geri döndüm. Bana da yardım ederseniz sevinirim. Yeni oyunları yüklediğimde genelde ekran takılıyor ya da mavi ekran veriyor. En son Last Man Standing adlı oyunu yükledim birkaç kere mavi ekran verdi PC. Aç kapa 2-3 kere oynayabildim sonra gene mavi ekran. Tekrar açmaya çalışınca da takılıyor ekran. Tek bu oyun için değil çoğu oyunda yapıyor bunu. Lütfen bana bir hal çare. Yardım edenlere, etmek isteyenlere şimdiden teşekkürler. Benden istediğiniz şeyleri becerebildiğim kadarı ile size atmaya çalışacağım, ne olur çözelim şu sorunu.
PC Özellikleri:
  • Lenovo Z710,
  • GT 740M,
  • 8 GB RAM,
  • 1 TB HDD,
  • i7-4700MQ,
  • Windows 8.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Display Driver Uninstaller yazılımını indirip güvenli mod seçeneği ile NVIDIA sürücüsünü kaldırın. NVIDIA'nın sitesinden 740M'in güncel sürümünü indirip temiz kurulum yapın. Ayrıca o sisteme Windows 10 x64 kurmanızı öneririm.
Dediğini yaptım programı yükledim kaldırdım güncel sürümü kurdum ilk başta bir şey yok gibi görünüyordu 32 dk gta 5 oynadım sonra ise ilk önce görüntü dondu 30 saniye sonra seste gitti ve o şekilde takılı kaldı.

Grafik işlemcinizin sıcaklık değerini boşta ve yükte kontrol edin. Eğer normalse temiz Windows 10 x64 kurun ve sürücüleri doğru şekilde yükleyin. Eğer aynı problem ile karşılaşırsanız grafik işlemciniz arızalıdır. Çünkü zaten NVIDIA'nın sürücü dosyalarıyla ilgili bir problem yaşıyorsunuz.

Grafik işlemcinizin sıcaklık değerini boşta ve yükte kontrol edin. Eğer normalse temiz Windows 10 x64 kurun ve sürücüleri doğru şekilde yükleyin. Eğer aynı problem ile karşılaşırsanız grafik işlemciniz arızalıdır. Çünkü zaten NVIDIA'nın sürücü dosyalarıyla ilgili bir problem yaşıyorsunuz.
Bunu oyun oynarkenmi yapıcam yoksa bunun için bir program varmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı