Lenovo Z710 "nvlddmkm.sys" Hatası

https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/7fcn96ww.exe
BIOS güncelle, OS güncelle daha doğrusu temiz kurulum ile Win 10'a geç.
Tamam bios güncellemesi yapacağım yedeklerimi aldıktan sonra Win 10 kuracağım bu benim yaklaşık 1 ayımı alacak.Sizi gene bilgilendireceğim. Teşekkür Ederim.Şimdilik Yardımın için teşekkürler(y)

Sıcaklık değerlerin normal sayılır. Temiz kurulum ve BIOS güncellemesi her şeyi belirleyecek. Dediğim gibi hataları tekrar alırsan grafik işlemcinin çipi arızalıdır. Reballing sonuç vermez ise grafik işlemcin değişecek.
Dediğim gibi bios güncellemesi yapıcam ardından yedek alıp Win 10 kuracağım sizi tekrar bilgilendireceğim. Yardımın için teşekkürler.(y)

Neden? Yedek alacak yerden dolayı mı? Bilgi düzeyinden dolayı mı?
Aynen hem şu an harici hard diskim yanımda deil üniversitedeyim harddisk evimde kaldı hem de alınması gereken oldukça fazla belgem var.Hemde şu anda tezle ilgili çalışmam var.Elimde win 10 var şu anda işkerimi halledince hemen yükleyeceğim tekrardan ilginizden dolayı teşekkürler. Sonuç inşallah güzel olur da rahatlarım bende ağız tadıyla 2 3 oyun dışında başka oyun oynayamıyorum.

1 aydan fazla oldu farkındayım bu akşam komple sıfırlıcam laptobu ve temiz bir Win10 kuracağım Win 10 uyumlu driverları yükleyip inşallah mutlu sona ulaşıcaz. Hadi Bismillah.

evet sürücülerin en güncel versiyonlarını güncelledim oyunları yükledim ve oyunu açarken ekran kartının sürücü numarası yazdı sağ alt tarafta başarıyla kurtuldu yazdı tamamını okuyamadan kapandı bana bi hal çare. @Murat5038 @Neurevt

Doğru Win 10'u kurmamışsınız. Win 10 RS2'yi temiz kurulum ile kurun. BIOS güncel değil hala güncellememişsin. Dediklerimi yapmadan düzelmeyi beklemeyin.
Tamam o zaman Windows 10 Rs2 bulalım kuralım.Bios güncellemesi için ise lenovo pc garanti dışı olduğundan bişey olursa eğer yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bir şekilde araştırıp güncellicez ozaman yapacak bişi yok bide Win10rs2 bulacağız teşekkürler.

@Murat5038 Win10 RS2 bulma konusunda yardımcı olursanız ayrıca sevinirim teşekkürler.
Biraz geç döndüm bu konuya bazı meselelerden dolayı yapmam gereken ne varsa yapmaya çalışıcam sadece biraz yardım gerekiyor.Sürekli takipteyim ne gerekiyorsa yapıcam inşallah.(y)

@Murat5038 biraz araştıma sonucundda bir link buldum fakat 1 doğrumu 2 msdn mi yoksa direk download yazısınımı indireceğim
Standard • Windows ISO

Windows 10'u İndirin

1. sayfada verdiğim dosyayı açıp BIOS'u güncelleyeceksin bu kadar.
İndirdim win10 temiz kuruluım yaptım.Biosuda güncelledim.

Oyunları deneyip test edip size tekrar dönüş yapıcam . Şimdilik teşekkürler.

@Murat5038 Yardımların için teşekkürler dünden beri oyunlarda herhangi bir hata almadım şimdilik iyi bir sıkıntı görünmüyor(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı