LenovoY5070 SSD Windows 7 format sonrası mavi ekran sorunu

Berkaysel12

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2015
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba LenovoY5070 kullanıcısıyım. Bilgisayarımı 3 hafta kadar kullandıktan sonra internetten araştırmalarım üzerine SSD almaya karar verdim ve Hyperx fury 240GB bi SSD aldım. Bugun Bir bir bilgisayarcıya götürdüm ve yeni SD win7 yapmalarını rica ettim. Bilgisayar performans olsun tepki olsun çok fark etti fakat. Daha önce olmayan ve ilk defa karşılaştığım mavi ekran hatasını aldım. Orda görebildiğim kadarı ile cdd.dll hatası alıyorum bazı fix programlarını denedim ama onlarda pek sağlıklı değil, Bunun sorunu nedir acaba hatalı win7 yükleme mi ? Yoksa başka bir şey olabilir mi ? Ve + bir sorum daha var Eski SSD yani orjinali taksam recovery ya da eski Lenovo programları gelir mi? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız dizüstünün kendisi de Windows 7 desteği olan bir cihaz değil. Ayrıca orijinal Windows kullanma şansınız varken bilgisayarcının orijinal bir kurulum yaptığını da düşünmüyorum. Bu performans farkını düşündüren nedir bilmiyorum ancak Windows 10 kurmak çok daha mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı