Lens kullanması zor mu?

Lens kullanmak her ne kadar güzel gibi gözükse de aslında ciddi dikkat ve bakım isteyen bir şey. Lens takarken ve çıkarırken gözlerinize dikkat etmeniz gerekli, bakımsız veya dikkatsiz bir şekilde lens kullanırsanız gözlerinizin iltihaplanması veya ciddi zarar görmesi ihtimali var.

Gözlük çok pratik; takın, çıkarın, bitti. Lens kadar dikkat ve bakım derdi yok.

Görüntüye gelecek olursak, kaç defa çerçeve değiştirdiniz, bilmiyorum ama ben kendiniz için doğru gözlüğü bulamadığınızı düşünüyorum.
Öneriniz nedir Oval yüz tipi için?
Lens deneyimim 9 yıla yaklaştı. Geçirgenliği yüksek ve gözde uzun süre kalabilen lens türünü tercih ediyorum. Uzun süre gözlük takmış biri olarak ilk sene biraz zor geçti ama sonrasında sıradanlaştı.
benim vaktim yok sinav var tyt ay :)
Adamların işi bu yalnız gözlük satmak. Herhangi bir optiğe gittiğinde sana 50 tane seçenek gösteriyor zaten al diye.

Oval yüz tipi için bir öneriniz var mıdır?
Bir de burnum biraz kalın, kemerli değil yandan bakınca büyük görünüyor
Admin düzenlerken tyt ayt var yapacağına tyt ay yapmışsın, demekki sen bu sistemi bilmiyorsun eheheh :D. Nokta koyayimda kaldırma :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı