Lens takınca gözüm sararıyor

DarkAngel789

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
882
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar neredeyse 1 yıl olacak üç dört farklı lens denedim bu sorun için değil sadece meraktan denedim. Kullandıklarımın hepsi gözümde sararma yapıyor göz akının olduğu yer. Benzetecek olursam gözlükle güneşlenmek gibi lensin olduğu yer gayet beyaz gözükürken lensin olmadığı yerler sarımsı. Son olarak normalde lenslerle uyuduğumda sorun olmaz ama renu solüsyonla iki defa uyudum ikisinde de gözümün tam ortasında koyu kırmızı minik nokta oluşuyor ama 2-3 saate geçiyordu bende solüsyon değiştim bugün.

Not: Hiçbir türlü gözümde ağrı, sızı yok bazen uzun süre ekrana bakınca yanıyor bu da gayet normal sadece endişelendiriyor beni sizde de böyle mi?
Not 2: Lensi çıkarınca 2-3 gün sonra sarılık gidiyor ama hiç eskiden olmayan gözümdeki damarlar şimdi var yani göz damarlanması var ve bunlar 3-4 gün sonra gitmiyor denemedim ama belki onlarda 1 haftaya gider.
 
Kaç senedir lens kullanıyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım. Bi doktora görünün derim. Doktorda lens markasını değiştirir veya gözlüğe geçmenizi önerebilir. Koyu kırmızı nokta gözünüzün yanması ve damarların çoğalması normal değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı