Letgo yeni sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Emir Bozat
Ya söyle söyleyeyim, çok kullanan değilse çok sorun teşkil etmez ama kendim için söyleyeyim, bir kişi ilanımla ilgili soru sormuş ben bilmem kaç saat sonra gördüm ki onun bile bilgisi yok çünkü uygulamayı ne zaman açarsanız mesajda o zaman geliyor karşı taraf gönderdiğinde degil, ilanlarımın görüntülenme sayısını göremiyorum hep 0, marka model seçmek iskence parametreler sorunlu (Galaxy S8 yazıyorum Ford Galaxy arıyordu geçen), arayüz berbat degil güzel denmese bile ama kesinlikle eskisi daha kullanışlı, profil incelemeleri gitmiş, eskiden yapılan yazışmalar yok bütün pazarlıklar fln hak getire gibi gibi çok fazla sorun çıkartmış ama bugun sıfırdan kullanmaya başlasak sorunların bayağıca kısmı zaten varolmamış olacak yani çok kullanmayan birisi için aman aman bir sorun degil.
 
Kullanması çok zor, konum bile seçemiyorum adam gibi. Gardırop gibi uygulamalara benzetmeye çalışmışlar ama olmamış.
 
Kocaman iki tane ikinci el devi site var, ikiside berbat ve bug lı. Örneğin sahibindene yüzlerce destekten yazamama rağmen en basit karanlık modu getirmediler, geceleri kör oluyoruz. Letgo yeni hali berbat oldu, bug larla dolu.
 
Selam arkadaşlar. Letgo kullanan arkadaşlar bilir. Letgo'ya güncelleme geldi yeni sürümü yaptılar. Ama çok saçma olmuş bana göre. Önceki sürüm kat kat iyiydi. Yeni sürümde artık ilanları inceleyip onay verecekler. Bana göre çok saçma ben eskisi olsun isterdim. Bence artık Letgo'yu çok kişi kullanmaz diye tahmin ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Berbattan daha berbat. Bu konuyu görünce baktım önceden haberim yoktu. O arayüz ne öyle? :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı