Kehriban Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #1 Letgo'da satıcıya mesaj atmak istiyorum fakat her ilana girdiğimde mesaja bassam bile atılmıyor. Giriş de yaptım sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021
Letgo'da satıcıya mesaj atmak istiyorum fakat her ilana girdiğimde mesaja bassam bile atılmıyor. Giriş de yaptım sorun nedir?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.279 Makaleler 3 Çözümler 197 6 Aralık 2021 #2 Seni engellemiş olabilir.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 6 Aralık 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Seni engellemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Her ilana girdiğinde aynıymıs.
ItsAllGoodman dedi: Seni engellemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Her ilana girdiğinde aynıymıs.
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Aralık 2021 #4 Kehriban dedi: Letgo'da satıcıya mesaj atmak istiyorum fakat her ilana girdiğimde mesaja bassam bile atılmıyor. Giriş de yaptım sorun nedir? Eki Görüntüle 1235105 Genişletmek için tıkla... Baktığınız ürünler satılmış olabilir.
Kehriban dedi: Letgo'da satıcıya mesaj atmak istiyorum fakat her ilana girdiğimde mesaja bassam bile atılmıyor. Giriş de yaptım sorun nedir? Eki Görüntüle 1235105 Genişletmek için tıkla... Baktığınız ürünler satılmış olabilir.
outcry Yoctopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #5 Ürünü satmış olabilir profiline girip aktif olarak sattığı ürünlere bakarsan muhtemelen baktığın ürünü satmadığını görüceksin.
Ürünü satmış olabilir profiline girip aktif olarak sattığı ürünlere bakarsan muhtemelen baktığın ürünü satmadığını görüceksin.