Letgo'dan çok ucuza RX 6600XT ekran kartı alınır mı?

Niye fanboyluğunu yapayım? Git Reddit'te, LinusTechTips forumlarında sor AMD için hangi kartları öneriyorlarmış. Recep Baltaş'ın eski nesil kartlar için yaptığı yorumu kopyalayıp yapıştırıyorsun az orijinal ol. Elinde 5000/6000 serisi ve Sapphire'a özgü hangi sorunlar varmış çıkar göster beraber bakalım.

5700 XT Nitro+ Avrupa Donanım ödülünü de torpille almıştır kesin. At gözlüğünüzü takıp yorum yapıyorsunuz, ben bizzat kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Tek bir kişinin veya topluluğun önyargısı teknoloji alanında doğru bir tavır değil. ASUS ROG Strix'in 5700 XT'lerdeki kronik vida arızası ASUS'u kötü yaptı mı? Hayır.
1631142286969.png

1631142447982.png

Eski nesil yorumlar tabii :D sapphirevakası

Canım arkadaşlarım ben full AMD bir sistem kullanıyorum neyin haterlığını yapacağım :D R5 2600 + RX 590

Utanmasanız Sapphire RX 590 Nitro modelini bile savunacaksınız :D Neyseki Asus Rog Strix var bende de kronik sorunlu ekran kartım yok :)

@Buğra's gördüğün gibi 5700 mağdurusun diyor aynı yorumu MSI, ASUS alana yapmıyorsa bu önyargıdır kendisi de okuyabilir bu yorumu. Sapphire Pulse modelini 5500 XT ve 6600 XT'de önerdiğim çok kişi oldu, bir sorun yaşadılarsa da yardım ettim. Sappire R ve RX 400/500 serisinde çöpse çöptür o kısmı bilemem ama marka ayrıdır, modeller ayrı. Samsung 980'in çöp olması nasıl diğer modellerini çöp yapmıyorsa aynı kapıya çıkıyor. Ben kendi tecrübelerime güvenirim, başkalarının sözü tanrının kelamı değil pekala.

590 Nitro+ modelini savunmam çünkü elimde onunla ilgili bir veri yok ve kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapmam.

Satıcı elden ödemeyi kabul etti fakat bu kadar ucuz olmasını anlayamadım.
Şöyle özetleyeyim RX 6XXX-5XXX Serileri zaten sıkıntılılar. AMD alınacaksa orta segment alınmalı bence. Bir de üstüne Sapphire bir arat Technopat'ta Sapphire serilerinin sorunlarını. Üstüne bir de ikinci el ne olduğu belirsiz. Bir de RX 6600XT nerde 3900 liraya vergisiz alıyorsun?

Kısacası 400 Euro civarına almış yani ekran kartını mantıken hatta daha ucuza almış ki kâr etsin.
Ryzen 5 5600x kullanacağım, orta segment kartlar şuan gereğinden çok pahalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı