Letgo'dan çok ucuza RX 6600XT ekran kartı alınır mı?

Sepet

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Powercolor Red Devil RX 6750 XT
CPU: Ryzen 5 5600x
Ram: Corsair Vengeance Black LPX 16GB(2X8GB) 3600MHz CL16 DDR4
M.2 SSD: Kingston A2000 500GB
Motherboard: MSI B550M-A PRO
PSU: XPG Pylon 650W 80+Bronze "PYLON650B-BKCEU"
Case: MSI Mag Forge 100R
Şöyle özetleyeyim RX 6XXX-5XXX Serileri zaten sıkıntılılar. AMD alınacaksa orta segment alınmalı bence. Bir de üstüne Sapphire bir arat Technopat'ta Sapphire serilerinin sorunlarını. Üstüne bir de ikinci el ne olduğu belirsiz. Bir de RX 6600XT nerde 3900 liraya vergisiz alıyorsun?

Kısacası 400 Euro civarına almış yani ekran kartını mantıken hatta daha ucuza almış ki kâr etsin.

Şöyle özetleyeyim RX 6XXX-5XXX Serileri zaten sıkıntılılar. AMD alınacaksa orta segment alınmalı bence. Bir de üstüne Sapphire bir arat Technopat'ta Sapphire serilerinin sorunlarını.

Aynen kardeşim, 1,5 senedir hiç sorun yaşamadım en iyisi gidip evliyalığımı ilan edeyim.

Aynen kardeşim.

Sapphire ve AMD fanboyluğu yapmayın. Sırf size bir şey olmadı diye diğerlerine olmuyor diye bir şey yok. Bunu bir tek ben değil Recep Baltaş söylüyor. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?

Kısacası kartın sorun yaşama oranı diğer kartlara göre çok çok fazla ve çeşitli. Kendinizi garantiye almak varken niye paralarıyla yazı tura atsın insanlar? Niye biz hiçbir Sapphire kartla sorun yaşayan insanların konularında önerenleri görmüyoruz acaba? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire ve AMD fanboyluğu yapmayın. Sırf size bir şey olmadı diye diğerlerine olmuyor diye bir şey yok. Bunu bir tek ben değil Recep Baltaş söylüyor. Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?

Kısacası kartın sorun yaşama oranı diğer kartlara göre çok çok fazla ve çeşitli. Kendinizi garantiye almak varken niye paralarıyla yazı tura atsın insanlar? Niye biz hiçbir Sapphire kartla sorun yaşayan insanların konularında önerenleri görmüyoruz acaba? :D

Niye fanboyluğunu yapayım? Git Reddit'te, LinusTechTips forumlarında sor AMD için hangi kartları öneriyorlarmış. Recep Baltaş'ın eski nesil kartlar için yaptığı yorumu kopyalayıp yapıştırıyorsun az orijinal ol. Elinde 5000/6000 serisi ve Sapphire'a özgü hangi sorunlar varmış çıkar göster beraber bakalım.

5700 XT Nitro+ Avrupa Donanım ödülünü de torpille almıştır kesin. At gözlüğünüzü takıp yorum yapıyorsunuz, ben bizzat kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Tek bir kişinin veya topluluğun önyargısı teknoloji alanında doğru bir tavır değil. ASUS ROG Strix'in 5700 XT'lerdeki kronik vida arızası ASUS'u kötü yaptı mı? Hayır.

Boş yorum yapıyorsunuz. Recep Baltaş'ın açtığı konu 2015 yılına ait 6 yıldan fazla olmuş. Söz konusu açılan konularsa ben size zibilyon tane Asus, MSI, Gigabyte kart ile sorun yaşayanları atayım. Sapphire özellikle son birkaç senedir AMD tarafının amiral gemisi konumunda. En ucuz fiyata en iyi soğutmayı sunuyor. Hangi konulardan mesajlardan etkilendiniz fikrim yok. Zaten 5xxx-6xxx serileri sorunlu diyerek bilginiz olmadığını kanıtlıyorsunuz. Sürücü desteği konusunda herkes AMD'nin NVIDIA'nın gerisinde olduğunu biliyor. Mining yapıyorum ve elime geçen en serin ve sorunsuz çalışan kartlar Sapphire RX 5700XT'ler. AMD fanboyluğu yapan yok fakat siz haterlık yapmaya çalışmayın bence :)

Size aranızda geçecek konuşmayı özetliyeyim.
-İstanbulun neresindesiniz?
-Ben xxx ildeyim yanlışlıkla istanbul işaretlenmiş.
-Nasıl yapacağız?
-Siz havale ile yollayın ben de kargoya vereyim.
Elden hariç başka türlü almam zaten. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı