Letgo'dan RX6800 - R5 7500F sistem alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adamın sistemi galiba laptop hocam benimki mi daha performanslı olur onunki mi?

Hocam ben biliyorum model O'yu ancak ona o kadar para verilmez bence hem model D'de daha iyi drag yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun ekran kartını vesaire bilmemiz lazım.

Hocam Mouse, klavye vesaire ışıklı olacak diye bilgisayardan kısmayın. En önemlisi o sonuçta.

Tamamdır hocam hocam bir de AM4 soket biraz kısıtlayıcı degilmi.

AM4 pekte kısıtlayıcı değil, adamda r7 5800x var, attığım kasada r5 5600 var, minecraft işlemci hedefli bir oyun, bu yüzden adamın fps'si çok daha yüksek olacaktır, ayrıca videodaki sistem laptop değil.

AM4 pekte kısıtlayıcı değil, adamda r7 5800x var, attığım kasada r5 5600 var, minecraft işlemci hedefli bir oyun, bu yüzden adamın fps'si çok daha yüksek olacaktır, ayrıca videodaki sistem laptop değil.
hocam cezalıydım benim kendi dedigim sistemdeki ekran kartı bu https://www.akakce.com/ekran-karti/...ing-8-gb-gddr6x-256-bit-fiyati,173971237.html

@Sypuina0 @Ayrna

@pidee hocam gülmenizin nedeni ne insanlık hali değil mi her şeyi dogru bilecegiz diye bir şey yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…