Letgos adlı site dolandırıcı mı?

72000TL dolandırıldım. Maalesef gerçek. 2 karakola gittim jandarmaya yönlendirdiler. Linki fark etmedim maalesef uygulamaya da yönlendiriyordu.

Evet Letgo yazısına tıklayınca orijinal siteye gönderiyor.

Hocam çok afedersiniz de evde para bassanız ancak bu kadar rahat işlem yapardınız. 12.000 gönderdikten sonra tekrar tekrar gönderim yaparken hiç demediniz mi ne oluyor, ben ne yapıyorum diye?

Hocam çok afedersiniz de evde para bassanız ancak bu kadar rahat işlem yapardınız. 12.000 gönderdikten sonra tekrar tekrar gönderim yaparken hiç demediniz mi ne oluyor, ben ne yapıyorum diye?
Dedim tabii ki müşteri hizmetlerine bağırırken sesim kısıldı. Hala siteyi ve müşteri hizmetlerini gerçek sandığım için bişey diyemedim. En son 36'yi gönderdikten sonra gelecek sandım. 60K daha istendi, orda tamamen ayıktim. Çok aptalca davrandım ilk defa. Nasıl kandım bilmiyorum.

Geçmiş olsun da hiç içine kuşku düşmedi mi?
Düştü ama giden gelir umuduyla devam ettim. O sırada gerçek sanıyordum siteyi.

O sırada gerçek sanıyordum siteyi.
Kusura bakmayın ama sıfırı 18.000 eden ürüne çatır çutur para bayılmak ile sitenin gerçek olup olmamasının alakası yok. Gerçek olsa ne olacak? Siz bu ürüne para verirken nasıl düşünmezsiniz?

Ben bu konunun trol olduğunu düşünüyorum. Konunun hiçbir yerinde mantık yok.

Dediğim gibi baştan sona benim aptallığım. Başka bir açıklaması yok. Yarın savcının diğer talep ettiği bilgileri teslim edicem. Banka hesabına bloke konulması önceki işlemlerden kamera kayıtları vs talep edildi.

Nasıl böyle bir oltaya geldim bilmiyorum. Çok aptallık ettim, iyi bir döneme gelmedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…