Levi's kusurlu ürün iade edilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sizden akıl almam gerekiyor. Levi's internet sitesinden verdigim siparişler bugün elime ulaştı. Bir pantolonun 33-34 bedenlerini aldim. Lakin 33 bedenin kemer halkalarindan biri kopuk. Musteri hizmetlerini arayip durumu belirttim, hesabimdan iade olusturup gondermem gerektigini soyledi. Faturaya da değişimle alakalı not düşün dedi, ekipler kontrol edip uygunluğa gore aksiyon alacakmış. Sorum şudur ki bu ürünün kabul edilmeme ihtimali var mı? Faturaya kusurlu ürün değişim istiyorum desem mi yoksa kusurlu ürün iade istiyorum desem mi kabul edilme ihtimali daha fazla olur?

20250529_170032.jpg

Hiç kullanılmamış bir ürün, iki türlü de kabul edilmemesi çok zor. Aynı modeli istiyorsanız değişim isteyin yoksa iade edebilirsiniz.

İade edebilirsiniz direkt olarak ama ben bu kadar basit bir şey için iade etmezdim. Sizde dikebilirsiniz gibi duruyor.
O kadar para verip kendim dikecegim kusurlu bir ürünü neden alayım ki hocam.

Hiç kullanılmamış bir ürün, iki türlü de kabul edilmemesi çok zor. Aynı modeli istiyorsanız değişim isteyin yoksa iade edebilirsiniz.
Evet etiketleri uzerinde. Gene de kullanici hatasi diye bahane gosterip rededemezler diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı