S seneskilic Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Alerjik rinit diye bir illet var biliyorsunuzdur. Alerjik rinite karşı levmont kullanıyorum ve bayağı rahatlatıyor. Ancak bu lanet ilaç müthiş uyku ve resmen ertesi gün uyurgezerlik yaptırıyor. Bu ilacın muadili var mı?
Arkadaşlar merhaba, Alerjik rinit diye bir illet var biliyorsunuzdur. Alerjik rinite karşı levmont kullanıyorum ve bayağı rahatlatıyor. Ancak bu lanet ilaç müthiş uyku ve resmen ertesi gün uyurgezerlik yaptırıyor. Bu ilacın muadili var mı?
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 623 Çözümler 1 7 Nisan 2025 #2 Doktora sormanız daha mantıklı gibi düşünüyorum.
S seneskilic Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 eutrias dedi: Doktora sormanız daha mantıklı gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ilaçları doktor değil kullanan yorumu sonrası doktora danışmak daha mantıklı hocam. Yan etki herkeste farklı etki yapıyor.
eutrias dedi: Doktora sormanız daha mantıklı gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ilaçları doktor değil kullanan yorumu sonrası doktora danışmak daha mantıklı hocam. Yan etki herkeste farklı etki yapıyor.