Bende de aynı monitör var da altındaki tuştan oyun ayarları oradan da tepki süresine bakar mısın? Hangi ayardaysa biraz düşürmeyi dene bende çalışmıştı.Bende 430H modeli var. Sadece IPS panel olma farkı var. Bende de ekranın ortasında yırtılma oluyor LoL'de serbest kameraya falan alınca. Sürücü yüklemedim diye mi acaba? Bir deneyeyim ben de.
LG 22MK400H-B Ürün Desteği :Kılavuzlar, Garanti ve Daha Fazlası | LG Turkey Burdan güncel driverları indirip güncelleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp birde öyle deneyin.
Denedim fakat düzelmedi.Teşekkürler deneyeceğim.
Bende de aynı monitör var da altındaki tuştan oyun ayarları oradan da tepki süresine bakar mısın? Hangi ayardaysa biraz düşürmeyi dene bende çalışmıştı.Bende 430H modeli var. Sadece IPS panel olma farkı var. Bende de ekranın ortasında yırtılma oluyor LoL'de serbest kameraya falan alınca. Sürücü yüklemedim diye mi acaba? Bir deneyeyim ben de.
Çok teşekkür ederim sorunu çözdüm sayendeBende de aynı monitör var da altındaki tuştan oyun ayarları oradan da tepki süresine bakar mısın? Hangi ayardaysa biraz düşürmeyi dene bende çalışmıştı.
Response Time normalde oynuyorum zaten hocam. Fasterda çok kötü oluyor, görüntü bozuluyor.. Bendeki 5ms versiyonu, ondan olabilir. Bir de LoL oynuyorum FPS çok oluyor (min 150 maksimum 250) ama 80'e sınırlıydı sanırım, emin değilim. Onunla alakalı olabilir sanırım.Bende de aynı monitör var da altındaki tuştan oyun ayarları oradan da tepki süresine bakar mısın? Hangi ayardaysa biraz düşürmeyi dene bende çalışmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.