LG 22" 22MK400H-B Ekrandaki Yırtılmalar

ArdaY.

Kilopat
Yer
Ankara
LG 22" 22MK400H-B Monitör kullanıyorum. Mesela bir sekmede aşağı doğru kaydırınca her şeyde yırtılmalar oluyor. Monitörün ayarlarında bulamadım sizce nasıl düzeltebilirim? Ekran kartım ASUS RTX 2070.

Çözüm
Bende 430H modeli var. Sadece IPS panel olma farkı var. Bende de ekranın ortasında yırtılma oluyor LoL'de serbest kameraya falan alınca. Sürücü yüklemedim diye mi acaba? Bir deneyeyim ben de.
Bende de aynı monitör var da altındaki tuştan oyun ayarları oradan da tepki süresine bakar mısın? Hangi ayardaysa biraz düşürmeyi dene bende çalışmıştı.
Son düzenleme:
Bende 430H modeli var. Sadece IPS panel olma farkı var. Bende de ekranın ortasında yırtılma oluyor LoL'de serbest kameraya falan alınca. Sürücü yüklemedim diye mi acaba? Bir deneyeyim ben de.
Bende de aynı monitör var da altındaki tuştan oyun ayarları oradan da tepki süresine bakar mısın? Hangi ayardaysa biraz düşürmeyi dene bende çalışmıştı.

Çözüm
Response Time normalde oynuyorum zaten hocam. Fasterda çok kötü oluyor, görüntü bozuluyor.. Bendeki 5ms versiyonu, ondan olabilir. Bir de LoL oynuyorum FPS çok oluyor (min 150 maksimum 250) ama 80'e sınırlıydı sanırım, emin değilim. Onunla alakalı olabilir sanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı