PerLias Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 49 21 Ağustos 2021 #21 Amo416 dedi: Windows ne? Windows 10 64 Bit mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #22 PerLias dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Bu linkten Windows 10 64 Bit seçin ve şunu indirin.
PerLias dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Bu linkten Windows 10 64 Bit seçin ve şunu indirin.
PerLias Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 49 21 Ağustos 2021 #23 Amo416 dedi: AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Bu linkten Windows 10 64 Bit seçin ve şunu indirin. Eki Görüntüle 1144379 Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an. Amo416 dedi: AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Bu linkten Windows 10 64 Bit seçin ve şunu indirin. Eki Görüntüle 1144379 Genişletmek için tıkla... Eski driverımı kaldırıyım mı?
Amo416 dedi: AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Bu linkten Windows 10 64 Bit seçin ve şunu indirin. Eki Görüntüle 1144379 Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an. Amo416 dedi: AMD Radeon™ R7 240 Drivers & Support | AMD www.amd.com Bu linkten Windows 10 64 Bit seçin ve şunu indirin. Eki Görüntüle 1144379 Genişletmek için tıkla... Eski driverımı kaldırıyım mı?
Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #24 PerLias dedi: İndiriyorum şu an. Eski driverımı kaldırıyım mı? Genişletmek için tıkla... Eğer DDU ile kaldırmayı bilmiyorsanız ellemeyin. Kendisi otomatik siler yeni driver.
PerLias dedi: İndiriyorum şu an. Eski driverımı kaldırıyım mı? Genişletmek için tıkla... Eğer DDU ile kaldırmayı bilmiyorsanız ellemeyin. Kendisi otomatik siler yeni driver.
PerLias Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 49 21 Ağustos 2021 #25 Amo416 dedi: Eğer DDU ile kaldırmayı bilmiyorsanız ellemeyin. Kendisi otomatik siler yeni driver. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Amo416 dedi: Eğer DDU ile kaldırmayı bilmiyorsanız ellemeyin. Kendisi otomatik siler yeni driver. Genişletmek için tıkla... Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. PerLias dedi: Tamamdır. Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... PerLias dedi: Tamamdır. Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Son düzenleme: 21 Ağustos 2021
Amo416 dedi: Eğer DDU ile kaldırmayı bilmiyorsanız ellemeyin. Kendisi otomatik siler yeni driver. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Amo416 dedi: Eğer DDU ile kaldırmayı bilmiyorsanız ellemeyin. Kendisi otomatik siler yeni driver. Genişletmek için tıkla... Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. PerLias dedi: Tamamdır. Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... PerLias dedi: Tamamdır. Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Amo416 Kilopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 844 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #26 PerLias dedi: Tamamdır. Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer çözülürse çözüm olarak beni işaretlerseniz sevinirim. İyi forumlar.
PerLias dedi: Tamamdır. Sizin dediklerinizi ve Çözüm: AMD WattMan hatası (2021) burada denilenleri yaptım ve şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer çözülürse çözüm olarak beni işaretlerseniz sevinirim. İyi forumlar.
PerLias Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 49 21 Ağustos 2021 #27 Amo416 dedi: Eğer çözülürse çözüm olarak beni işaretlerseniz sevinirim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyor ya. PerLias dedi: Hala devam ediyor ya. Genişletmek için tıkla... Sizce sorun monitörde mi? Alalı sadece 2 gün oldu ya da HDMI kablosunda olabilir mi? HDMI kablosunu başka bir yerden aldım kendi içeriği değil ondanda olabilir mi? Valorant oynarken falan sorun çıkmıyor nedeni ne sizce ya çok sinir bozucu. Son düzenleme: 22 Ağustos 2021
Amo416 dedi: Eğer çözülürse çözüm olarak beni işaretlerseniz sevinirim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Hala devam ediyor ya. PerLias dedi: Hala devam ediyor ya. Genişletmek için tıkla... Sizce sorun monitörde mi? Alalı sadece 2 gün oldu ya da HDMI kablosunda olabilir mi? HDMI kablosunu başka bir yerden aldım kendi içeriği değil ondanda olabilir mi? Valorant oynarken falan sorun çıkmıyor nedeni ne sizce ya çok sinir bozucu.