LG 23.8" 24MP60G-B 75Hz 1ms IPS FHD alınır mı?

Bütçe
2500-3000
Ucuz yollu 2-3K'lık monitör gitmez o sisteme. Bütçeyi biraz arttırıp yine kalitesiz ama yine 75hz'den iyidir gamebooster 2417ff modeline bak. Eğer bütçeni arttırma şansın varsa MSI g2412 modeline bak ben sipariş verdim çok şık duruyor. Ama bu sisteme 75hz monitör gitmez.

Sence Diğer 3000 5000 arasındaki monitörler 144hz mi?

Evet, bal gibi de 144 Hz. 2700 TL'den fazla verilmez o monitöre, o da 27 inç olduğu için.

30 bin +TL'ye 4060 Ti'lı bir sistem topladım. Fakat çok açılmışım. Monitöre para kalmadı pek. Evde eskiden kalma bir monitör vardı. Ama VGA girişle. 720p çok eski bir monitör. Bu nedenle LG 23.8" 24MP60G-B 75 hrz almayı düşünüyorum.
Ghosting veya ölü pixel sorunları var mı biliyor musunuz?
TN panel olan ghosting gibi sorunları olmayan en ucuz yollu bir ekran aradım ama bulamadım.
Açıkçası bütçem bittiği için mecburen bunu alacak gibiyim yine de 2500-3000 TL bandında sorunsuz alınabilecek iyi bir monitör öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
alınmaz bunu alın geçin hem bu 170 Hz

30 bin +TL'ye 4060 Ti'lı bir sistem topladım. Fakat çok açılmışım. Monitöre para kalmadı pek. Evde eskiden kalma bir monitör vardı. Ama VGA girişle. 720p çok eski bir monitör. Bu nedenle LG 23.8" 24MP60G-B 75 hrz almayı düşünüyorum.
TN panel olan ghosting gibi sorunları olmayan en ucuz yollu bir ekran aradım ama bulamadım.
Açıkçası bütçem bittiği için mecburen bunu alacak gibiyim yine de 2500-3000 TL bandında sorunsuz alınabilecek iyi bir monitör öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
Bende var kendisi Ghosting ne bilmiyorum açıklarsanız yardımcı olurum fakat ölü pixel yok kesinlikle.

Teşekkürler.
Ailenizden/akrabanızdan ufak bir borç alıp yukarıdaki msi modeli alabilirsiniz. Ama yinede olmuyorsa o 75Hz’i idarelik kullanıp daha sonra 144/165hz monitör alırsınız 2 ekran kullanırsınız.

O zaman giren şemşiye açılmaz hesabı 12 ay taksitle 500 küsur TL ile şu modeli almayı düşünüyorum:
ASUS VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+display) FreeSync Full HD TN.

Geçen gün PC'yi toplamadan önce vatan a gittiğimde önermişlerdi, TN panel olduğundan ghosting vs gibi sorunları da olmaz.
Kafam rahat olur ne dersiniz bu modele bir sorunu var mı bildiğiniz?
Ötesi beni çok aşar zaten.

O zaman giren şemşiye açılmaz hesabı 12 ay taksitle 500 küsur TL ile şu modeli almayı düşünüyorum:
ASUS VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+display) FreeSync Full HD TN.

Geçen gün PC'yi toplamadan önce vatan a gittiğimde önermişlerdi, TN panel olduğundan ghosting vs gibi sorunları da olmaz.
Kafam rahat olur ne dersiniz bu modele bir sorunu var mı bildiğiniz?
Ötesi beni çok aşar zaten.
IPS bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı